SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziraat Odası'nda Polatbaş Kazandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası meclisi seçimlerinde, başkan Enver Budan'ın listesi kaybederken, Bayram Polatbaş (fotoğraftaki)'ın listesi seçildi.

Malatya Valiliği tarafından usulüne göre yapılmadığı gerekçesiyle iptal edilen Ziraat Odası'nın meclis üyeleri seçimleri yeniden yapıldı. Oda binasında yapılan seçimler sonucunda Ziraat Odası Meclisi'nin 21 kişiden oluşan üyelik seçimi için eski başkan Enver Budan ve Bayram Polatbaş tarafından hazırlanan iki ayrı liste yarıştı.

Toplam 126 delegenin oy kullandığı seçimde Bayram Polatbaş'ın listesi 73 oy alırken eski başkan Enver Budan'ın listesine ise 53 oy çıktı.

Bayram Polatbaş’ın önderliğinde Malatya Ziraat Odası Meclisi'ne şu isimler üye olarak girmeyi başardı:

Ramazan Çelen, Kemal Yıldırım, Vahap Alagöz, Fazlı Özcan, Nedim Karadağ, Şinasi Sucu, İhsan Orhan, Bekir Baltacı, Mehmet Piliç, Cemal Karageyik, Ahmet Demir, Ziya Gülhan, Osman Yiğit, Hıdır Aksu, Şerif Topuz, Ramazan Yaprak, Mahmut Yiğit, Şevket Çamurluoğlu, Bayram Özşahin ve Mehmet Sarıgül.

Bu arada, Ziraat Odası başkanlığına seçilen Polatbaş, merkeze bağlı Çamurlu Köyü muhtarlığı görevini de sürdürüyor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız