SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziraatçılar Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Mühendisleri, zirai eğitim ve öğretimin 165. yılı nedeniyle bir araya gelerek mesleki sorunlarını ve ziraatın geleceğini tartıştı.

Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Malatya il temsilciliğince düzenlenen ve Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Mesut Baytekin, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Yaşar Zengin, Elazığ Ziraat Mühendisleri Odası temsilcisi Mehmet Karaca, TEMA Vakfı il temsilcisi İzzet Berktaş, Ticaret Borsası başkanı Tahir Kalaycıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Bedir Özten, Veteriner Hekimleri Odası temsilcisi Ertuğrul Özdemir ve zirai sektörde faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda meslektaşların katıldığı dayanışma ve sorunları tartışma etkinliği Deniz Park restaurantta gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ZMO İl temsilcisi Fevzi Çiçek özetle “Zirai eğitim ve öğretimin başlamasının 165. yılı nedeniyle geleneksel hale getirdiğimiz dayanışma, mesleki bilgilerimizi ve sorunlarımızı birbirimize aktarma ve odamızın gerçekleştireceği projeler hakkında üyeleri bilgilendirme toplantılarımızın altıncısını gerçekleştiriyoruz” dedikten sonra tarım sektörünün geleceği hakkında özet bilgiler verdi.

Dayanışma etkinliği, karşılıklı görüş alış-verişi ve müzik
dinletisinden sonra sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız