SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zirve Avcıları... Ve Panorama...

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Belediye, OFTAŞ ve Kasımpaşa ilk 2 için kapışıyor Malatya, Diyarbakır, Kocaeli, İstanbulspor ve Ordu sırada.

Türk Telekom Lig A'da 12. hafta geride kalırken yine ilginç sonuçlar alındı. Lider OFTAŞ'ın fiyakasını Orduspor bozdu. Karadeniz ekibi Ankara'da güçlü rakibiyle 1-1 berabere kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediye de korkarak gittiği Elazığ'dan lider olarak döndü. Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda şov yaparak Sebat'a tam 6 gol attı ve rakibini dibe iyice gömdü.

Körfez'in çıkışı

Malatyaspor, Karşıyaka'nın son dakikada attığı golle 3 puanı kaybetti ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmada Taner ile öne geçti, aynı futbolcu birçok golü de hovardaca harcadı. Kocelispor, Mardin'e geçit vermedi ve maçı 1-0 kazanarak iki basamak yükseldi. Mardinspor ise aldığı bu yenilgiyle sıkıntıya girdi.

SUAT KAYA FARKI

Samsunspor tırmanışa geçti. Karadeniz ekibi Eskişehirspor'u 2- yenerek seriyi sürdürdü. Gaziantep Belediyespor, Suat Kaya ile çıkışa geçti ve Uşak'ı yenerek rahat nefes aldı. İstanbulspor ise Diyarbakır'ı deplasmanda devirerek rakibinden altın değerinde üç puan aldı.

2. Lig panoraması

Haftanın takımı:
İST. BYŞ. BLD.

Zorlu Elazığ deplasmanında attığı 2 golle yeniden zirveye oturan lacivert-turunculular, engelleri teker teker aşıyor. Elazığ'da ikinci yarı oyuna ağırlığını koyan İstanbul Büyükşehir Belediye, oynadığı futbolla üç puanı hak eden takım oldu.

Altın karma
Recep (Karşyaka) Cihat
(Kasımpaşa) Şadi (Ordu) Serdar (Telekom) Haydar (Kocaeli) Hakan (G.Antep Byş. Bld.) Alper (Kasımpaşa) Ramazan (Malatya) Mert (İst. Byş. Bld.) Ercan (İstanbul) Deniz (Karşıyaka)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Alper (Kasımpaşa)

HAFTANIN HOCASI
Aptullah Avcı (İstanbul Byş. Bld.)

HAFTANIN KARE ASI
Alper (K.Paşa) Haydar (Kocaeli) Deniz (K.Yaka) Uğur (İstanbul Byş. Bld.)

HAFTANIN HAKEMİ
Serkan Bal (K.Paşa-A.Sebat)

GOL KRALLIĞI
9 Gol: Taner (Malatya), 8 Gol: M. Ali (Diyarbakır), Serdar (G.Antep Byş. Bld.), Alper (K.Paşa), 6 Gol: Ümit Ozan (Sebat), Erol (Altay), Ali (İst. Byş. Bld.), 5 Gol: Caner (Samsun), Şadi (Ordu), Erhan (K.Paşa) Kemal Yıldırım (OFTAŞ), Sertan (İst. Byş. Bld.)

TOPLU SONUÇLAR
Malatya-Karşıyaka: 1-1, Kocaeli-Mardin: 1-0 Kasımpaşa- Sebat: 6-0, Elazığ-İst. Byş. Bld.: 0-2 G.Antep Bld.-Uşak: 4-2, Altay-Telekom: 1-1, OFTAŞ-Ordu: 1-1, Samsun-Eskişehir: 2-1, Diyarbakır-İstanbul: 1-2.

HAFTANIN MAÇLARI
Sebat-Diyarbakır, Eskişehir-Kocaeli, Mardin-Elazığ, İstanbul-Altay, OFTAŞ-Malatya, K.Yaka-G.Antep Byş. Bld, Uşak-Samsun, İst. Byş. Bld.-K.Paşa, Ordu-Telekom

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız