SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zirve Kalmak İçin Çok Çalışıyoruz'

0
Güncellendi - 2016-10-08 00:37:20
'Zirve Kalmak İçin Çok Çalışıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Sunday Mba, bu sezon gelişmiş bir ligde mücadele ettiklerini belirterek, “Lideriz ve liderliğimizi sürdürüp, sezonu mutlu sonla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı futbolcusu Sunday Mba, Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mba, lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti.

Nijeryalı, “Türkiye 1.Liginde 13 puanla lideriz. Lider bir takımda olmaktan dolayı da gayet mutluyum. Fakat liderliğimizi devam ettirmek için çok çalışmamız gerekiyor. Konuşarak başarı gelmez. Çok çalışmaya devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Takım olarak çok çalıştıklarını ve çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, “Liderliği korumak çokta kolay bir iş değil. Şimdi artık daha çok çalışmak gerekiyor. Takım arkadaşlarımız ile bir araya gelince bunu hep konuşuyoruz. Liderliğimizi devam ettirmemiz gerekiyor diyoruz. Bütün takım olarak düşüncemiz bu yönde. Lideriz. Lideriz kalmak istiyoruz. Önümüzdeki maç çok önemli bir maç ve bu zorlu karşılaşmayı da kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bütün konsantremizi bu maça odaklayacağız” şeklinde konuştu.

“DAHA İYİ BİR MBA İZLETTİRECEĞİM”

Mba, kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Daha iyi bir Mba izlettirmek için çalıştığını dile getiren Nijeryalı, şunları söyledi: “Şuanda hiçbir problemim yoktur. Sadece 6 hafta geçti. Gittikçe performansımın üstüne koyarak ilerleyeceğim. Taraftarımıza ve camiamıza söz veriyorum. Taraftarlarımız ve camiamız ilerleyen haftalarda daha farklı bir Mba, izleyecekler. Daha iyi bir Mba performansı ortaya koyacağım.” 

“GELİŞMİŞ BİR LİG”

Sunday, TFF 1. Lig’de 13 puanla lider olduklarını anımsatarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini ve bunun için çok çalıştıklarını ifade etti.

Ligin bu sezon çetin geçtiğine değinen Mba, ligin zorlu geçtiğini belirterek, “Bu sezon daha gelişmiş bir lig izliyoruz. Biraz daha zor bir lig oldu. Lig daha zorlaştı. İyi takımlar var. Futbol olarak ta geçen sezona göre daha gelişmiş gibi duruyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız