SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zirve Sanığı Kalp Krizi Geçirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:09
Zirve Sanığı Kalp Krizi Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Zirve Yayınevi cinayetleri ile ilgili davada, olayın asli faillerini azmettirdikleri gerekçesiyle tutuklanan ve halen tutuklu olan İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Dr. Ruhi Abat, barındırılmakta olduğu Malatya E Tipi Cezaevi'nde kalp krizi geçirince, hastaneye kaldırıldı.

Davanın, cinayet mahallinde yakalanan 5 asli failinin dışında, bu kişileri azmettirdikleri gerekçesiyle aralarında emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un da bulunduğu bir kısmı tutuklu sanıklarından biri olan Abat'ın, cezaevinde rahatsızlandığı ve kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirildi. Daha önceden by-pass ameliyatı olduğu belirtilen Abat'ın, by-passlı iki damarının yanı sıra bir damarının daha tamamen tıkalı olduğunun belirlenmesi üzerine Kardiyoloji Servisi'nde müdahale edilerek, anjiyo yapıldığı ve tıkalı damarların açıldığı öğrenildi.

Abat, hakkındaki suçlamaları reddettiği davanın tüm duruşmalarında tahliye talebinde bulundu, ancak halen tutukluluğu devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız