SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zirve Savaşı... Ve Haftanın Panoraması...

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, OFTAŞ'a yenilerek yerini Malatya'ya devretti Kasımpaşa 5'te 5 yaptı. OFTAŞ sessiz ve derinden geliyor.

Telekom Lig A'da liderlik savaşı kızıştı. Sessiz ve derinden giden OFTAŞ, İstanbul'da Belediye'yi 2-1 yenerek tahttan indirdi. Başkent ekibi aldığı sonuçlarla ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu kanıtladı. Zirvenin yeni sahibi Sebatspor'u deplasmanda 5-3 yenen Malatya oldu. Kayısılar'da Taner yine boş durmadı ve attığı 3 golle takımını zirveye taşıyan isimlerin başında yer aldı.

Paşa paşa geliyor

Averajla 3. sırada bulunan Kasımpaşa, zorlu deplasmanda Orduspor'u 4-2 yenerek averajla üçüncü sırada yer aldı. Lacivert-beyezlılar, son 5 maçlarını kazanarak Süper Lig yolunda önemli adımlar attı. Daha yönetimini seçemeyen Diyarbakırspor'da değişen bir şey olmadı. Tüm olumsuzluklara karşın futbolcular onur mücadelesine devam ediyor.

ŞİMŞEK ÇAKMIYOR

Evinde misafir ettiği Karşıyaka'ya 3-0 yenilen Mardin şok oldu. İzmir ekibi de kendine geldi. Telekom, Samsun'u 5-1 yenerek bozguna uğrattı. Samsunspor'u zor günler bekliyor. Eskişehir şaşırtmaya devam ediyor. Uşak ile berabere kalan Kırmızı Şimşekler duraklama devrine girdi.

Karşıyaka ve Kasımpaşa

Zorlu Mardin deplasmanında güçlü rakibini 3-0 gibi bir skorla geçen Karşıyaka, gerek attığı goller, gerekse oynadığı futbolla alkış aldı. Kasımpaşa da deplasmanda Orduspor'u 4-2 yenerek 5'te 5 yaptı.

Altın karma
Recep Karşıyaka)
S.Sezgin (K.Yaka)
Baliç (İst.Spor)
Ümit (Oftaş)
Ümit Ozan
(Sebat)
Atilla (Malatya)
Alper (K.Paşa)
Taner (Malatya)
Hakan (Telekom)
Muhammet (Diyarbakır)
Cihat (K.Paşa)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Taner (Malatya)

HAFTANIN HOCASI
Feyyaz Uçar (Karşıyaka)

HAFTANIN KARE ASI
Taner.....................................(Malatya)
Ümit Ozan ................................(Sebat)
Muhammet......................(Diyarbakır)
Alper.................................(Kasımpaşa)

HAFTANIN HAKEMİ
Hakan Özkan (Diyarbakır-Elazığ)

GOL KRALLIĞI
11 Gol: Taner (Malatya),
7 Gol: Muhammet Ali (Diyarbakır),
5 Gol: Serdar (G.Antep Bel),
4 Gol: Ümit Ozan (Sebat), Sertan (İst.Bel), Alper (Kasımpaşa)

TOPLU SONUÇLAR
Eskişehir-Uşak: 0-0, İstanbul-Gaziantep Belediye: 2-1 Türk Telekom-Samsun: 5-1, Diyarbakır-Elazığ: 2-0 Mardin-Karşıyaka: 0-3, İstanbul Belediyesi-Gençlerbirliği OFTAŞ : 1-2, Ordu-Kasımpaşa: 2-4

HAFTANIN MAÇLARI
Samsun-İstanbul, Oftaş-Mardin, Kocaeli-Telekom, Malatya- İst. Bel, K.Yaka-Eskişehir, Uşak-Ordu, K.Paşa-Diyarbakır, Elazığ-Altay, G.Antep Bel-Sebat

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız