SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zirvede Kayısı İkramı

A- A+ PAYLAŞ
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yapılan Organize Sanayi Bölgeleri 5. Enerji Zirvesi'nde katılımcılara Malatya Kayısı'sı ikram edildi.
 
Girne'de yapılan toplantıya, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Başbakan İrsen Küçük'ün yanı sıra Türkiye'den bir çok bakan, milletvekili, sanayici ve işadamı katıldı. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, OSB'lerin Türkiye'nin elektrik tüketiminin yarısını, doğalgazın ise üçte birini tükettiğini ifade etti. OSB'lerin enerji tüketicisi olarak sektörün en önemli aktörü olduğunu söyleyen Fındıklı, üretim ve dağıtım özelleştirmelerinde daha fazla söz sahibi olmalarını istedi. Zirve, açılış konuşmalarının ardından Doğu Akdeniz Jeopolitiği başlığından oluşan birinci oturum ile devam etti. Bu oturumda KKTC ile Türkiye arasında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı arasında ruhsatlandırma anlaşmaları ve Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeler değerlendirildi. 
 
İkinci oturumda  enerji piyasaları ve OSB'lerin ele alındığı zirvede, Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ile Malatya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Erkoç tarafından KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na Malatya kayısısı hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız