SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zirvedeki Yerimizi Korumak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-07 04:40:18
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Balıkersirspor karşısında aldıkları galibiyetle yeniden zirvede oturduklarını anımsatarak, Şanlıurfaspor karşısında da iyi bir sonuç alıp, zirvedeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Ravcı, Altınordu karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, ligin altıncı haftasında sahalarında ağırladıkları Balıkesirspor karşısında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve liderliği geri aldıklarını belirtti.

Futbolcuların Balıkesirspor karşısında iyi bir performans oryaya koyduklarını dile getiren Ravcı, “Altınordu karşısında aldığımız mağlubiyet hepimizi çok üzdü. O maçta hem mağlup olduk hem de liderliği kaybettik. Ama Balıkesirspor karşısında iyi bir performans ortaya koyduk ve güzel bir mücadeleyle hem önemli bir 3 puan hem de liderliği geri aldık” dedi.

Ravcı, milli maç arası nedeniyle Balıkesirspor maçı sonrası futbolculara izin verildiğini hatırlatarak, bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, ligin yedinci haftasında deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçına hazırlanacaklarını ifade etti.

Balıkesirspor karşısında aldıkları 3 puanla yeniden zirvede yer aldıklarını kaydeden Ravcı, “Geride kalan 6 hafta sonunda 13 puanla liderlik koltuğunda bulunuyoruz. Her şey bizim adımıza iyi geçiyor. Ligde güzel bir dönem geçiriyoruz. Şuanda lideriz ve bunu korumak istiyoruz” diye konuştu.

Ravcı, ligdeki her maçın zorlu geçtiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Ligde kolay maç yok. Her maç zorlu geçiyor. Önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, deplasmandan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz. Her maça olduğu gibi Şanlıurfaspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanıp, sahada iyi bir mücadeleyle istediğimizi almak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Urfa taraftarı geçen sene ilk maç yaptığı terbiyesizliği unutmuş ve hala Malatya'da oynanan maçın yankıları ile bu maça hazırlanıyor. Bu nedenle bu maçın atmosferi daha sert olacak. Ali Ravcı'nın açıklamaları güzel. Ancak 4 gün izin fazla gibi. Bu kadar takımı dağıtmaya gerek var mı? Takım motivasyon kaybedebilir.
    0
    0
    Yanıtla