SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zirveye Gitmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:10
A- A+ PAYLAŞ
 
 
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Erdal Sezek, grubun favori takımı olduklarını belirterek, “Ayaklarımız yere basarak, sağlam ve emin adımlarla zirveye doğru gitmek istiyoruz” dedi. 
 
Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde ikinci etap kamp çalışmasını tamamlayan Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Erdal Sezek, çalışmalar ve yeni sezondaki hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Yeni Malatyaspor’un hedefleri doğrultusunda iyi bir kadro kurduğuna değinen Sezek, “Daha önceden beraber ve karşılıklı oynadığımız arkadaşlarımızla bir aradayız. Bu nedenle de birbirimize çok çabuk uyum sağladık. Şuanda bir sıkıntımız yok. Her şey çok güzel gidiyor” diye konuştu.
 
Tecrübeli futbolcu, başarı adına mücadele etmek için takımda olduklarını ifade ederek, “Benimle birlikte takıma gelen oyuncu arkadaşlarım birçoğu şampiyonluk yaşamış,kadromuzda tecrübeli isimler bulunuyor. Şampiyonluk haricinde arkadaşlarımız olaya nasıl bakmaları gerektiğini de çok iyi biliyorlar. Takımın hedefinin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Kamp döneminde de futbolcu arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarda da hedefle ilgili konuştuk. Takıma yapılan olumlu transferlerin yanında kulübün maddi imkanları ve verilen destekler karşısında biz buraya gönül eğlendirmeye gelmedik. Hepimiz başarı adına mücadele etmek adına buradayız. Malatyaspor, bu sene dışarıdan da herkesçe favori olarak gösteriliyor. Bizde favori olduğumuzu biliyoruz ama ayaklarımız yere basarak, sağlam ve emin adımlarla zirveye doğru gitmek istiyoruz. İnşallah ligi istediği yerde bitirebilen bir takım oluruz” diye konuştu.
 
Sahaya karakterlerini koydukları takdirde her maçın kolay geçeceğini belirten Sezek, “Biz, nereye oynadığımızı bilmek zorundayız. Malatyaspor olarak zirveye oynayan bir takımız. Şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takım hüviyetindeyiz. Dolayısıyla sezonun başında iddialı takımlarla oynamak bizim için dezavantaj değil. Onlar için dezavantaj olmalı. Bizim nereye oynayacağımız ve hedefimizin ne olduğu belli. Ona göre transfer yapıyoruz, ona göre çalışmalar yapıyoruz. Kendi karakterimizi ortaya koyduğumuz sürece her maçın kolay geçeceğini biliyoruz. O yüzden ben tabloya olumsuz bakmıyorum. Ben takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Hepsinin kalitesini görüyorum. O yüzden biz takımlardan değil de, takımlar bizden korksun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız