SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Zirveye Oynayacak Bir Takım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, gelecek sezon zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Özellikle orta sahaya ve forvete transfer yapacağız. İbrahim'i transfer ettik. Mert ve Serkan Bensol takımda kalacak. Genç yetenek Mehmet de kendini geliştirdi. Defans bölgesinde bir sıkıntımız yok. Orta sahanın sağ ve sol kanatlarına transfer yapacağız. Gol yollarında yaşadığımız sıkıntıyı da gidereceğiz" dedi.

Bursaspor'dan Okan Yılmaz ile Gençlerbirliği'nden Mustafa Özkan'ın da aralarında bulunduğu bazı futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Başkan Tanrıverdi, bu futbolcularla aralarında küçük pürüzlerin olduğunu, bu pürüzleri gidermeleri halinde transferi gerçekleştireceklerini söyledi.

Başarılı futbolcu Murat Erdoğan'ı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a verdiklerini belirten Başkan Tanrıverdi, "Murat Erdoğan'ı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a verdik. Bizden daha iyi bir teklif sundular. Murat Erdoğan da, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile anlaştı. Hayırlı olsun" dedi.

2005-2006 futbol sezonunda Malatyaspor'un kuruluşunun 40. yılı olması nedeniyle zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını belirten Başkan Tanrıverdi, Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın gelecek hafta Danimarka ve Brezilya'ya giderek, futbolcu izleyeceğini ifade etti.

Sakaryaspor ile kendi sahalarında oynayacakları maçı da değerlendiren Başkan Tanrıverdi, bu maçın psikolojik açıdan üzerlerinde büyük bir baskı oluşturduğunu belirterek, "Büyük bir baskı altındayız. Sakaryaspor, Diyarbakırspor veya Kayserispor'u ilgilendiren bir maç. Sakaryaspor, bu maçta mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Biz de çıkıp en iyi futbolumuzu oynayıp, en iyi sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız