SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziya Doğan Bombaladı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:42
Ziya Doğan Bombaladı!
A- A+ PAYLAŞ
Önceki yıllarda Malatyaspor'da da görev yapan Ziya Doğan; Rasim Kara'yla birlikte Beşiktaş'ın başına geçmeyi hak ettiklerini, ancak 'bazılarının' buna taş koyduğunu ileri sürdü.
 
Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Ziya Doğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Beşiktaş'ın elinde Rasim Kara ve Ziya Doğan gibi isimler varken, neden gözler kapatılmaya çalışılıyor, anlamıyorum" diyen Doğan, "Neden olmadığını bir türlü çözemediğimiz bir şekilde, önümüze taş koyuyorlar. Bazıları, bizim Beşiktaş camiasına girmememiz için uğraşıp duruyor" dedi.
 
HAKSIZLIK EDİYORLAR
 
Rasim Kara'nın sportif direktör, Ziya Doğan'ın da teknik direktör olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Doğan şöyle konuştu: "Beşiktaş'ın bana ve Rasim Kara'ya ihtiyacı vardı. Bu işi adam gibi yürüteceğimizden de eminiz. Ama maalesef bizlerin varlığı, bazılarının menfaatlerine dokunuyor. Bizi yok saymaya çalışıyorlar, bu çok büyük ayıp ve büyük haksızlık yapıyorlar."
 
TARAFTAR İNANIYOR
 
Beşiktaşlı taraftarlar, Ziya Doğan- Rasim Kara ikilisine güveniyor. İnternetteki "Yeri hoca kimi istersiniz?" anketinde en çok oyu Doğan-Kara ikilisi alırken, bu isimleri Karaman ve Aybaba takip etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız