SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ziya Doğan Defteri Kapandı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:03
'Ziya Doğan Defteri Kapandı'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktörlük teklifi götürülen Ziya Doğan'ın görüşmelerde olumlu sinyal vermesine rağmen, görüşmelerden sonuç alınamadığını, başka isimlerle görüşüldüğünü bildirdi.

Gevrek, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bilindiği gibi son 2 haftadır, Yeni Malatyasporumuzu daha iyi seviyelere getirecek teknik direktör arayışımız devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Yönetim kurulumuzun isteği doğrultusunda değerli hocamız sayın Ziya Doğan ismi üzerinde yoğunlaşılmıştır. Kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde yönetime olumlu sinyal veren Ziya Doğan, bizden sürekli zaman istemiş ve neticeye varılamamıştır.

Taraftarın isteğini de dikkate alarak yaptığımız ve olumlu sonuçlanacağına inandığımız bu görüşmenin bazı kesimlerce art niyetli olarak kullanılması bizi üzmüştür. Sonuç olarak bizim için Ziya Doğan defteri kapanmıştır.

Şu anda kendini alanında ispat etmiş çok değerli teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam etmektedir.

Bize destek verenlerin güvenini boşa çıkarmayacağımızı da burada belirterek ,Malatyalılık adına üstlendiğimiz bu görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaktayız.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız