SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziya Doğan:''Herşey Yeniden Başlıyor''...

A- A+ PAYLAŞ

Erciyesspor maçı hazırlıklarına devam eden Malatyaspor’da, teknik direktör Ziya Doğan futbolcularıyla bir toplantı yaptı...

Sarı- Kırmızılılar’dan geçmişi unutmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcının, “Ortada 4 haftadır kazanamayan bir takım ve bunun verdiği moralsizlik var. Ayrıca taktiksel zayıflık da cabası. Ancak bunlar benim için önemli değil. Malatyaspor eski günlerine dönecektir. Bu camia için herşey yeniden başlıyor. Siz de bunun farkına varın” dediği öğrenildi.

Doğan, Kayseri Erciyesspor mücadelesinin zor geçeceğinin de altını çizip şunları söyledi: “Rakibimiz çok formda. İyi sonuçlar alıyorlar. Tehlikeli futbolcuları var. Ancak biz de lige verilen arayı pozitif şekilde değerlendirdik. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Üstelik bu karşılaşmadan zaferle ayrılıp moral kazanmayı planlıyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Sahaya yüreğimizi koyarsak Erciyesspor’u deviririz. Camianın bizden beklentilerine cevap vereceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız