SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ziya Hoca'nın Yüzü Gülüyor!''

A- A+ PAYLAŞ

Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre; Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Ziya Doğan, “İkinci yarıda iyi bir performans sergileyip üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi...

FANATİK'İN HABERİ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın yüzü nihayet güldü. Transferdeki hareketlilik camiayı da mutlu ederken tecrübeli hoca, “Çek Masek ile anlaşmaya vardık. Bir yabancı daha alacağız. Ancak sırada yerliler var. Bu sorunu da halledersek iyi bir ikinci yarı geçirebiliriz. Şimdi iş bana düşüyor. Yeni gelenlerin uyum sorununu en kısa zamanda atlatmasını sağlayacağım. Kondisyon eksikliğimiz vardı ancak kampta fiziksel olarak da hazır hale geleceğiz” diye konuştu.

‘Çok istekliyiz’
Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcularımın şu ana kadar sergilediği performanstan gerçekten çok memnunum. Bütün oyuncularım son derece hırslı ve istekli. İkinci yarıyı iple çekiyorlar. Antalya kampı sonunda istediğimiz seviyeye geleceğiz. Her takım kötü günler geçirebilir. Bu herkesin başına gelebilir. Ancak Malatyaspor ligin ikinci yarısında bambaşka bir kimlikle mücadele edecek. Malatyalı futbolseverlerin bundan şüphesi olmasın.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız