SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziyaret Trafiği Yoğun

A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Valisi Ulvi Saran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ORDU KOMUTANI
2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, beraberinde 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan ile birlikte Malatya Valiliği'ne yeni atanan Vali Ulvi Saran'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Orgeneral Özel ile Vali Saran bir süre baş başa görüştü. Orgeneral Özel'in valiliği ziyareti esnasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

ÇAKIR VE İGM'DEN ZİYARET
Ba arada Vali Saran'ı ziyaret eden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve yardımcıları ile İl Genel Meclisi üyeleri, "hoş geldiniz" dediler.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ziyarette yaptığı konuşmada, işbirliği içerisinde hep birlikte Malatya'ya hizmet edeceklerini söyledi.

İl Genel Meclisi üyelerinin ziyaretinde konuşan Vali Saran, "İnsanların yaşadıkları yerde sorunların çözümünde hayati derecede önem taşıyan çok önemli roller ve sorumluluklar üstlenen kurumlar olduğu herkesin malumudur. Demokrasinin giderek geliştiği yüzyılımızda yerel yönetimlerin önemi daha da ortaya çıkmıştır. Malatyamız gibi sıcak kanlı insanların ülkemiz ekonomisinde önemli rolleri olan insanlarımızın temsilen oluşturan İl Genel Meclisi topluluğunun yaptıkları nezaket ziyaretini büyük bir memnuniyetle karşılıyorum. İl Genel Meclisi şuana kadar İl Özel İdaresi'nin faaliyetlerinde önemli roller üstlendi. Bundan sonra da üstlenecek. Bu şekilde devam edecek. İstişareye dayanan, sorunların çözümünde işbirliği çerçevesinde hareket prensibini gözeten yönetim anlayışını sürdüreceğiz" dedi.

İLKZİYARET EMNİYETE
Öte yandan Vali Ulvi Saran, ilk resmi kurum ziyaretini Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Saran, polis mangasına merhaba dedikten sonra müdürlük binasında Kahya'dan brifing aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız