SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziyaretçi Akını

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:09
Ziyaretçi Akını
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Malatya Tanıtım Günlerini ziyaret ettiler.
 
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Malatya Tanıtım Günleri çadırının önünde MESOB Başkan Şevket Keskin ve ESKKK Başkanı Ali Evren ile oda başkanları tarafından karşılandı. Palandöken’in karşılanması esnasında Malatya Halk oyunları ekibi gösteri yaptı.
  
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek,vali Ulvi Saran ile bir süre sohbet ettikten sonra AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte stantları gezerek sohbet ettiler. Heyet, Darende Hulusi Efendi Vakfının standında bir süre oturarak, çay ikramını aldılar.
  
Kurumlar ile ilçelerin stantlarını gezen Palandöken ve İpek’e çeşitli kayısı paketleri hediye edilirken, ilçe stantlarında yöresel ikramlar yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız