SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ziyaretçi Yoğun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:56
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Beylikdüzü TUYAP’ta 60’ın üzerinde ülkenin katılımıyla devam eden EMİT’2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun bir şekilde devam ederken, Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi’nin ortak organizesi ile hazırlanan Malatya standı ilgi çekiyor.

Malatya Belediyesi adına Malatya standını hazırlayan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Turizm Fuarı’nın Malatya’nın tanıtımı açısından çok faydalı geçtiğini belirterek, Malatya’nın Türkiye’nin yanısıra dünyaya tanıtıldığını söyledi.

Fuarın açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi sirkülasyonunun yaşandığını kaydeden Nalçacı, “Dünya’da ilk şehirleşmenin yaşandığı, Battalgazi’nin, Somuncu Baba’nın, Niyazi Mısri’nin, İnönü’nün, Özal’ın memleketi, Dünya Kayısı Başkenti gibi özelliklerinin yanısıra, tarihi, turistik, doğal ve mutfak kültürü olarak önemli değerlere sahip olan Malatya’yı layıkıyla tanıtmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bizzat şirketimiz tarafından düzenlenen Fuar, Festival, Şenlik ve diğer etkinliklerin yanısıra, Malatya Tanıtım Günleri, Turizm Fuarları gibi organizasyonlara katılarak Malatya ve Malatya’nın değerlerini tanıtıyoruz. Bugün de Dünya’da 5. Büyük fuar olarak bilinen EMİTT Turizm Fuarı’nda Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi olarak Malatya’nın tarihi,turistik, kültürel ve doğal güzelliklerini ziyaretçilere aktarıyoruz. Umuyorum ki, Büyükşehir olan Malatyamız, tanıtım alanında da büyük hamleler yaparak, hakettiği şekilde tanınacaktır” dedi.

Nalçacı, EMİTT’2013 Turizm Fuarı’nın tanıtım için büyük bir fırsat olduğunu da ifade ederek, “Bu fuara 60’ın üzerinde ülke katılıyor. Türkiye’de de 150’nin üzerinde İl ile turizm beldeleri ve seyahat acentaları katılıyor. Yani bu fuara gelen insanlar, birçok ülkenin yanısıra ülkemizin her köşesinindeki değerleri, güzellikleri tanıma fırsatı buluyorlar. Bunun da etkisiyle yoğun bir ziyaretçi sirkülasyonu var. Biz bu fırsatı değerlendirerek, ziyaretçilere, Belediyemiz adına Malatya’mızın değerlerini, güzelliklerini tanıtmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız