SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziyaretin İadesi 4 Ay Sonra Olabildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın’a iade-i ziyarette bulundu..

Vali Halil İbrahim Daşöz ziyaretteki konuşmasında, Belediye Başkanı Akın’a iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, bu ziyareti uzun süredir yapmak istediğini, fakat yoğun çalışmalardan dolayı bugüne kaldığını ifade ederek, “Gerçekten de uzun zamandır bu ziyaretleri arzu ediyordum. Ama, sizlerin de bildiği gibi çok fazla fırsatım olmadı yoğunluktan dolayı. Ancak bugün bu fırsatı yakalamış olduk. Hem bu konudaki görevimizi yerine getirmiş olmak, hem de başka konuları konuşma fırsatımız oldu” dedi.

Akın ise, ziyareti için Vali Halil İbrahim Daşöz’e teşekkür ettiğini belirterek, “Malatyamız’ı Malatya’ya gelmeden tanıyan bir idareci ile çalışmak bizleri fevkalade mutlu etmektedir” dedi.

Belediye Başkanı Akın, Vali Daşöz’ün hem daha önceki görev yeri olan Adıyaman’dan dolayı Malatya’yı da tanıdığını, hem de Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevi sırasında Malatya’da temaslarda bulunduğunu hatırlatarak, “Sayın Valimiz Malatya’ya gelmeden önce de Malatya’nın da problemlerine vakıf bir idarecimiz. Bizim mutlu olduğumuz bir husus da Adıyaman ve Malatya gibi iki komşu il arasında diyalogun geliştirilmesinde her iki taraftan meseleleri değerlendirebilen bir idarecimizin olmasıdır. Malatya’daki hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretin anısına Vali Halil İbrahim Daşöz’e kristal kayısı maketi hediye etti.

Vali Daşöz, Malatya'daki görevine 20 Ocak'ta başlamış, sonraki ilk haftada Belediye Başkanı Akın, "Hoşgeldiniz" ziyaretinde bulunmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız