SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziyaretler Sıklaştı

A- A+ PAYLAŞ

12 Haziran’da yapılacak genel seçimler yaklaşırken milletvekili adayları propaganda çalışmalarını hızlandırdı. CHP’li adaylar TSO’yu ziyaret ederken, HAS Parti’nin 2. sıra kadın adayı da Malatya İş Kadınlarını Derneğini (MAİKAD) ziyaret etti. Ziyaretlerde, İlimizin iş dünyası ve ekonomisi hakkında görüş alış verişlerinde bulunuldu.

CHP'NİN TSO ZİYARETİ..
CHP merkez ilçe başkanı Muhteşem Kartal ile Milletvekili adayları Veli Ağbaba ve Güzide Gök’ten oluşan CHP heyeti TSO başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Vekil adayı Ağbaba yaptığı konuşmada “ Benim de üyesi olduğum TSO İlimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. İlimizin ekonomik gelişimini sağlamak için önemli faaliyetler de bulunmaktadır. O nedenle bu ziyareti önemsiyorum. Bizler Malatya’da yaşayan, ekmeğini buradan kazanan insanlarız. Seçimlerde kazansak da kazanmasak da burada yaşayacağız. Bazıları gibi terk edip gitmeyeceğiz. Onun için bu ziyareti çok önemsiyorum” dedi.

Güzide Gök’de “ İlimizin ekonomik gelişimi konularında belirleyici rol oynayan TSO’yu çok önemsiyoruz. Ayrıca ilimizin iş dünyasında kadınların daha çok yer alması gerektiğine inanıyorum. Bunun için kadınların iş dünyasında da önünün açılması için çalışacağımı taahhüt ediyorum” diye konuştu.

TSO başkanı Erkoç’ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek başarılar diledikten sonra TSO çalışmaları ve ilimiz ekonomisi hakkında adaylara özet bilgiler verdi.

HAS PARTİ'DEN MAİKAD ZİYARETİ
Genel başkanlığını Numan Kurtulmuş’un yaptığı HAS Parti’nin Malatya 2. sıra adayı mimar Hülya Eroğlu (kırmızı giysili), Malatya İş Kadınları Derneğini (MAİKAD) il başkanı Mustafa Özhüsrev ve yönetim kurulu üyesi Ömer Karaaslan’dan oluşan HAS parti heyeti, MAİKAD Başkanı Burçin Şahin, yönetim kurulu üyeleri Yasemin Çoşkun ve Emine Ünver tarafından karşılandı.

Vekil adayı mimar Eroğlu, “ Partimiz, yeni olmasına rağmen geçmişi olan köklü bir partidir. Partimizin gelişmesi için el birliği ile çalışacağız” derken İl başkanı Özhüsrev; AKP’nin ekonomik alandaki başarısızlığına vurgu yaparak başladığı konuşmasını “Dünyanın 17. büyük ekonomisine sahip olduğumuzu sürekli gündeme getiren AKP, Milli gelir düzeyimizin 77. sıraya düştüğünden ve gelir düzeyinin arasındaki uçurumlarından hiç söz etmiyor. Bunu dile getiren genel başkanımızın sözlerini de medya AKP korkusundan olsa gerek gündeme getirmiyor.” dedi.

Özhüsrev, BDP’li 12 milletvekilinin veto edilmesi konusunda da “Bu kararın sorumlusu siyasi iradedir. Bunca senedir siyasi partiler ve seçim kanununda gerekli değişiklikleri yapmadığı için bugün bu sıkıntı yaşanmıştır. Keşke bu veto olmasaydı.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız