SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ziyaretleri Bize Güç Verdi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:17:53
A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri Taraftar Grubu, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar'ı ziyaret etti.

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesislerini ziyaret eden taraftarlar, teknik direktör Feyyaz Uçar'a çiçek takdim ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Derebeyleri Taraftar Grubuna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Malatya'da daha önceden de görev yaptım. Derebeyleri Taraftar Grubunu iyi biliyorum. Onların bu desteği ve ziyaretleri bize güç verdi. Taraftarların desteğinin bizimle birlikte olacaklarını bilmek çok güzel" dedi.

Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal ise, her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını ve takıma destek vereceklerini söyledi. Her zaman tribünde olacaklarını ve takımı her maç 90 dakika destekleyeceklerini ifade eden Soysal, "Feyyaz hocayı tekrar takımın başında görmek bizi mutlu etti. Tekrar aramıza hoş geldiniz. Hocamıza ve takımımıza ikinci yarıda başarılar diliyoruz. Biz, her zaman olduğu gibi yine tribündeki yerimizi alıp, takımımıza sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız