SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ziyaretleri Hız Kesmedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:54:14
Ziyaretleri Hız Kesmedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan İlçesi Kaymakam Selçuk Yosunkaya, mahalleleri ziyaret edip, halkın sorunlarını dinledi. 

Kaymakam Selçuk Yosunkaya, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Şimşekkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü İzzet Güçlü, Milli Eğitim Müdürün Özmen Düz, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabip Sümeyye Yılmaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Şengül Uşen ile birlikte Aşağı Sülmenli, Yukarı Sülmenli, Asar, Tarlacık ve Çiftlik mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Yosunkaya, vatandaşların sıkıntı ve problemlerini dinlemek, ayrıca mahalleleri yakından tanımak için ziyaretleri hız kesmeden devam ettirdiklerini belirterek ziyaret esnasında ihtiyaç sahibi ailelerde ikametgâhlarında bir istekleri olup olmadığını da sordu.

Kaymakam Yosunkaya ve beraberindekiler ziyaretlerinde ayrıca Yukarı Sülmenli de bulunan Şehit Tuncay Göksu’nun da mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız