SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ZMO Başkanlığına Aday

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:39
ZMO Başkanlığına Aday
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Mühendisi Burhan Özhan, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi'nin 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak 45. Olağan Genel Kurul için başkan adayı olduğunu açıkladı. 

Geçmiş dönemlerde Ziraat Mühendisleri Odası’nda Yönetim Kurulu’nda çeşitli görevlerde bulunan Ziraat Mühendisi Burhan Özhan, yeni dönemde başkan adayı olduğunu açıkladı. 

1999 Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü’nden mezun olan Özhan, 2001 yılında ticarete atıldı, 2001 yılında zirai ilaç bayiliği, 2002-2003 yılları arasında Doğanşehir ilçesinde Tarım İl Müdürlüğüne bağlı Tarım Danışmanı olarak görev yaptı. Mesleğini çok sevdiğini ifade eden Özhan, “Oda başkanlığını layıkıyla yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple tüm meslektaşlarımızın odamız seçimine katılmasını önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız