SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ZMO Seçimini Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:52
ZMO Seçimini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Mühendisleri Odası’nın seçimli genel kurulu tamamlandı, başkanlığa yeniden Fevzi Çiçek seçildi.

Cumartesi başlayan genel kurulun ilk gününde faaliyet, bütçe ve denetim kurulu raporları görüşülmüş ve onaylanmıştı.

İkinci gün yapılan seçimlere mevcut başkan Fevzi Çiçek (fotoğrafta önde sağdaki) ile Ahmet Turan Aydoğan (soldaki) başkanlıklarındaki iki ayrı liste katıldı. Kullanılan 289 oydan 174’ünü Çiçek, 114’ünü Aydoğan listeleri alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

Toplam 520 üyesi bulunan odanın Fevzi Çiçek başkanlığındaki yönetim kurulunda A.Vahap Kalaycıoğlu, İzzet Berktaş, Kadir Öztürk, Ekrem Öztürk, Orhan Gündüz ve Eyüp Tekir yeralırken, genel merkez delegeliklerine Ali Şahin, Ahmet Öncüler, İbrahim Çalık, Fevzi Çiçek ve Hasan Avcı seçildiler.

Seçimi kaybeden Aydoğan başkanlığındaki listede yönetim kurulu için Hasan Yazlak, Arif Uçkaç, Mehmet Avni Işık ve Sinan Toper seçilme mücadelesi vermişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız