SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ZMO'da 3 Aday Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Malatya İl temsilciliği 42. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa Fevzi Çiçek yeniden seçildi.

ZMO toplantı salonunda yapılan ve 2 gün süren Genel Kurulda ilk gün temsilciliğin çalışmaları ve ilimizin tarımı, hayvancılığı ve sektörle ilgili sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm önerileri sunuldu.

Kayıtlı 455 üyenin bulunduğu ve il temsilciliği için mevcut temsilci Fevzi Çiçek ile Çetin Eligüzel ve Hamza Bilgin’in yarıştığı ZMO Genel Kurulu, Divan Başkanlığına Hamit Aygül’ün getirilmesi ile başladı.

Sektörle ve Oda üyelerinin sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm önerilerinin sunulmasından sonra Oda bünyesinde örnek tarım alanı ve örnek bahçe kurulması kararı alındı ve bu projelerin en kısa sürede gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Genel kurulun ikinci günü ise seçimler yapıldı.

455 kayıtlı üyeden 281’nin oy kullandığı seçimler sonucunda 148 oy alan mevcut başkan Fevzi Çiçek yeniden kazanarak güven tazelemiş oldu. Temsilcilik adaylığında yarışan diğer üyelerden Çetin Eligüzel 107 oy alırken, Hamza Birgin'e 23 oy çıktı.

Fevzi Çiçek’in başkanlığındaki ZMO yönetim kurulu asil üyelikleri; A. Vahap Kalaycıoğlu, Burhan Özhan, Kadir Öztürk ve Ahmet Öncüler’den oluştu.

Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası genel kurulunda oy kullanacak olan 5 delegenin isimleri ise şöyle :

Fevzi Çiçek, Ali Şahin, Ahmet İnanç, İbrahim Çalık ve Murat Sevim kazandı.

FOTOĞRAFLAR: (Üstteki fotoğrafta) Başkan adayları soldan sağa Çetin Eligüzel, Fevzi Çiçek ve Hamza Birgin. (Alttaki) Genel kurula katılanlar.. (Yaşar KARAASLAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız