SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ZMO'dan Fotoğraf Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:55
ZMO'dan Fotoğraf Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO)  Malatya Şubesi ve Malatya Kültür Yaşam Derneği’nin birlikte organize ettiği “Cumhuriyetten Günümüze Fotoğraflarla Malatya’da Tarım’ konulu sergi açıldı.

Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde bugün açılan ve Pazar gününe kadar açık kalacak olan sergide, 1936 yılından günümüze kadar Malatya’da tarımsal gelişimi anlatan 53 adet fotoğraf yer alıyor.

Serginin açılışında konuşan Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek,  “Cumhuriyetten günümüze kadar Malatya’da tarımı ve tarımsal üretimin geçtiği aşamaları bu fotoğraf sergisi ile yansıtmaya çalıştık. Sergide çok çeşitli kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra Malatya’nın önemli şahsiyetlerinin arşivlerinden fotoğraflar yer alıyor. Bu sergide bize katkı sunan Malatya Kültür Yaşam Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Sergide, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü, Sultansuyu Tarım İşletmesi (TİGEM), Meyvecilik Araştırma Enstitüsü,  Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi, TEMA Vakfı,  Ziraat Mühendisleri Odası’nın yanı sıra Cahit Asilsoy, Ertan Turfanda, Fevzi Çiçek ve Orhan Alkaya'nın arşivinden fotoğraflar yer alıyor.

Serginin açılışına Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, TARSİM Bölge Müdürü Bünyamin Kadak,  HİMYAÇ Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, TEMA İl Temsilcisi İzzet Berktaş ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız