SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ZMO'nun Yeni Başkanı Gündüz

0
Güncellendi - 2015-12-30 02:03:15
ZMO'nun Yeni Başkanı Gündüz
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanlığı'nın, şube binasında yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa Battalgazi Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Doç.Dr. Orhan Gündüz (fotoğraftaki) seçildi.

Odanın daha önce 6 dönem başkanlığını yapan Fevzi Çiçek'in aday olmadığı genel kurulda, başkanlık yarışına Doç.Dr. Orhan Gündüz ve Burhan Özhan katıldılar. Olağan genel kurul toplantısında 160 üye oy kullandı. Yapılan sayım sonunda Doç.Dr. Gündüz 125 oy, diğer aday Burhan Özhan da 34 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

Yönetim Kurulu Asıl

Doç.Dr. Orhan Gündüz başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:

Doç.Dr. Hüseyin Karlıdağ,

Gülşen Özkanlı,

İsmail Diken,

M.Murat Şahingil,

Cumali Ayhan,

Fuat Yetkin.

Yönetim Kurulu Yedek:

Prof.Dr. Nihat Tursun,

İshak Karabıyık,

Kemal Çıplak,

Erkan Erol,

Çetin Karataş,

Reşit Buğra Karaca,

M.Furhan Çobanoğlu.

Genel Kurul Delegeleri:

Doç.Dr. Orhan Gündüz,

Ali Şahin,

Mevlüt Şerefhanlı,

Abdullah Akdağ,

Serhan Gökbulut.

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, sonucun hayırlı olması temennisinde bulunan Gündüz, "İnşallah Malatya'mıza, ülkemize, meslektaşlarımıza ve odamıza hayırlı olur. Güzel işler yapmak, Malatya'nın tarımsal faaliyetlerine katkıda bulunmak niyetiyle bu göreve talip olduk. Hep birlikte de ümit ediyoruz ki, başarılı işleri yaparız."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız