SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zor Bir İşi Başardılar..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 8 maç üst üste kazanarak, play-off’a çıkmayı garantileyen Yeni Malatya Spor’un başarısı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor’un play-off’ta başarılı olacağına inandığını söyledi.

Başkan Çakır, “Yeni yapılanma içine girmiş ve lig de zaman zaman sıkıntılar yaşamış Yeni Malatyasporumuz iyi bir performans göstererek, sezonun bitimine bir hafta kala çok zor bir işi başararak play-off’a kalmıştır. Herkesin haklı övgüsünü kazanan Yeni Malatyaspor’umuzun play-off’da başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Malatyalıların takıma sahip çıkmasının önemini vurgulayan Başkan Çakır, “Herkes iyi biliyor ki Malatyalılar hep zirveye oynamayı severler. Türkiye Kupasında Fenerbahçe gibi bir takımı yenen Yeni Malatyaspor’umuza, hemşehrilerimin play-off mücadelesinde de destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Yeni Malatyasapor’un birlik ve beraberlik sayesinde büyük bir başarıya imza attığını belirten Başkan Çakır, “Bu başarıda emeği geçen başta kulüp başkanı olmak üzere teknik heyet, futbolcu ve taraftarları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız