SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zor Bir Maç Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 5. Klasman grubunda ekstra play-off'a yükseldikten sonra pazar günü ilk maçını oynayacak olan Malatya Belediyespor, galibiyete kilitlendi.

Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor), Menemen Belediyespor maçına odaklandı. 2.Lige yükselme Ekstra Play-Off gruplarında ilk maçını Pazar günü Menemen Belediyespor ile oynayacak olan Malatya Belediye, kamp yaptığı Muğla'da hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Teknik Direktör Nihat Balan, 2.Lige çıkmakta kararlı olduklarını, ilk engel olan Menemen Belediyespor maçını kayıpsız geçeceklerini, gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Play-Off grubundaki ilk rakip olan Menemen Belediyespor'un kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu ve Muğla'ya tüm takımlar gibi şampiyon olmak için geldiğini, bu açıdan kendilerini çok zor bir maçın beklediğini ifade eden Nihat Balan" Muğla'da çok güzel bir çalışma ortamında bu maça hazırlanıyoruz. Pazar günkü karşılaşmanın ne kadar zor geçeceğini bizler ve futbolcularımız biliyoruz. Bizlerde gerekli tedbirleri alıyoruz. Futbolcularımızla teke tek ya da gruplar halinde toplantılar yaparak gerekli uyarılarda bulunuyoruz.Takım olarak artık son çalışmalarımız yapıyoruz. Bugün Muğla Atatürk Stadında taktik ağırlıklı bir antrenman yaptık. Futbolcularımız inanılmaz gayretli ve sadece maçı düşünüyorlar. Takım içindeki kenetlenme ve arkadaşlık ortamın iyi olması bizleri sevindiriyor"diye konuştu..

Rakip Menemen Belediyespor'a karşı gerekli önlemleri alacaklarını belirten tecrübeli teknik adam" Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanan maçlarda kontrollü oynayan ve tedbiri elden bırakmayan takımlar hedefe ulaşır.Pazar günkü maçta her iki tarafta dikkatli oynayacaktır.Bizde bu aşamada ne yapılması gerekiyorsa onu sahaya yansıtmaya çalışacağız.Taktik çalışmalarda bu yönde idmanlar yapıyoruz" dedi.

Takımda sadece Tuncay Selçuk'un sakatlığından dolayı olmadığını, bunun dışında sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığını hatırlatan Nihat Balan, ayrıca Menemen Belediyespor maçında tribün desteğine çok fazla ihtiyaç duyacaklarını, Yönetim Kurulunun yaptığı görüşmeler sonrasında Muğla Taraftarlar Derneğinin Pazar günkü maçta kendilerini destekleme kararı almasına sevindiklerini vurgularken, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Menemen Belediyespor'da bu maça büyük önem veriyor.İzmir buraya yakın bir il, buradan çok sayıda taraftarın maça geleceğini öğrendik.Bizimde bir taraftar gücümüz olacaktır.Burada yaşayan Malatyalılar ve Muğla Taraftarlar Derneğinin desteğini alacak olmak takıma büyük moral verecek.Çok zor geçmesi beklenen Pazar günkü maçta arkamızda bir taraftar gücünün oluşması ve bunu görmemiz bizi rahatlatacaktır. Futbolda taraftar çok büyük etken, Menemen belediyespor maçında alacağımız desteklerle birlikte sahadan galibiyetle ayrılacağımıza sonuna kadar inanıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız