SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2017-02-16 19:40:29
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Denizlispor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandık. 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, ligin 20’nci haftasını karlı kapattıklarını ve 21’nci haftaya lider olarak girdiklerini ifade etti.

Ravcı, rakiplerin puan kaybettiği haftada Denizlispor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, “Haftayı karlı kapattık. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle birlikte emanet olarak verdiğimiz liderliğimizi tekrar devir aldık. Bundan sonraki haftalarda da inşallah bu liderliğimizi bırakmayacağız. Özellikle Denizlispor karşısında ikinci yarıda oyuncularımızın göstermiş olduğu mücadele, takdire şayandı. Bizim için güzel bir hafta oldu. İnşallah bundan sonraki haftalarda da aynı hırs ve azimle devam ederiz. Çünkü haftalar hızla azalıyor. Daha az hata yapmamız lazım. Daha fazla çalışıp, üç puanı isteyen taraf biz olmalıyız” diye konuştu.

“OYUNCULARIMIZA İNANIYOR, GÜVENİYORUZ”

Evkur Yeni Malatyaspor’u şampiyonluğa götürecek bir futbolcu kadrolarının olduğunu dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Biz, oyuncularımıza her zaman inandık ve güvendik. Bizi mahcup etmeyecek oyuncu grubuna sahibiz. Bizi Şampiyonluğa götürecek bir futbolcu topluluğu. Taraftarlarımıza ayrı bir görev düşüyor. Daha çok bizle olmalarını istiyoruz. İstanbul’da da bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor’u Süper Lige taşımak için herkes elinden gelen gayreti ortaya koyuyor. İnşallah sezon sonunda bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. Son olarak Denizlispor karşısında sahalarını bize açan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a çok teşekkür ediyorum.”

“SADECE MAÇ İÇİN DIŞARIYA GİDECEĞİZ”

Ravcı, takımın maç hazırlıklarını Malatya’da yapacağını ve sadece maç oynamak için dışarıya gideceğini belirtti.

Denizlispor maçı öncesi lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendirdiklerini kaydeden Ravcı, “Takımın Malatya’dan kopması gibi bir şey söz konusu değil. Sadece maç için dışarı gideceğiz. Antrenmanlarımız Malatya’da devam edecek. Yaşadığımız o kamp dönemi ise Malatya’da hava şartlarının iyi olmaması nedeniyle Antalya’yı seçmemize neden oldu. Birçok takımda orayı tercih etmişti. O arayı Antalya’da çok iyi değerlendirdik. Bundan sonraki süreçlerde ise antrenmanlarımızı Malatya’da yapacağız. Sadece maç için dışarı gideceğiz” ifadelerini kullandı.

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Ligin 21’nci haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ravcı, “Bundan sonra ligde kolay hafta diye bir şey yoktur. Her hafta birbirinden zorlu maçlar bizi bekliyor. Ligin rengine baktığınızda herkesin birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu görüyoruz. Her maç bizim için zor. Rakiplerimiz içinde zor. Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacağız. Gaziantep ekibi bu ligin kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Fakat ligde iyi bir hava yakalayamadılar. Şiddetle puana ihtiyaçları var. Üst sıralara çıkmak istiyorlar. Bizde Şampiyonluğu kovalıyoruz. Güzel bir maç olacağını biliyoruz. Zor bir maç olacak. Her zamanki gibi hedefimiz üç puan olacak” dedi.

“MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK”

Ravcı, karşılaşmanın oynanacağı tarihin değiştiğini belirterek, “Bu haftaki maçımızın günü ve saati olarak Türkiye Futbol Federasyonu bir değişiklik yaptı. Bu zorlu karşılaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep mitingi  sebebiyle karşılaşma Pazartesi gününe alındı. Bu gün değişikliği bizim için önemli değil. Cuma oynamışsınız, Cumartesi oynamışsınız hiç fark etmez. Biz her zamanki gibi bu maçada yoğun şekilde konsantre olacağız. Hak edenin kazanacağı bir maç olmasını ümit ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bornova (7 yıl önce)
    Heyacanla Antep maçını bekliyoruz,Eskişehir Mustafa Denizliyi getirdi getirdi getirmesine ama,mali yönde iyi değiller 7 aydır para almıyorlarmış bakalım ne kadar pansuman olacak Mustafa Denizli,Biz iyiyiz bir çok takımdan; Mütvaziyiz buda bizi artı kılıyor...Burdan bakınca iyi görünüyor takımımız çok aksi bir durum olmazsa 25.haftadan sonra puan farkını acarız..
    0
    0
    Yanıtla