SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2017-04-27 00:38:23
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, emin adımlarla Süper Lig hedeflerine yürüdüklerini kaydederek, “Önümüzde 5 maçımız kaldı. Ligde avantajlı taraf olsak bile önümüzde 5 final haftası var. Kalan maçlarımızda aklımızla duygularımızı birleştirmemiz lazım” dedi.

Sarı kırmızılılar, ligin 30’ncu haftasında Cumartesi günü 15.30’da Malatya İnönü Stadı’nda İzmir ekibi Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, 5 haftalık final periyoduna girdiklerini, kalan haftalarda istedikleri sonuçları alıp, hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

“GALİP GELEN TARAF OLACAĞIZ”

Erdoğan, Göztepe karşılaşmasında iyi mücadele edip, galip gelen taraf olacaklarını kaydederek, şunları söyledi: “Avantajlı olarak birinci olsak da daha önümüzde 5 hafta var. Bunu birinci haftada söylüyorduk beşinci haftada söylüyorduk. Önemli olan bulunduğumuz konumu 34. hafta lig bittiği zaman da koruyabilmek. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. Giresunspor deplasmanın da aldığımız bir puan çok önemliydi. Deplasmanda aldığımız bir puanı anlamlandırmak, değerini anlamak adına içerdeki Göztepe maçında muhakkak bir galibiyet almak gerekiyor. Ancak o zaman deplasmandan aldığımız bu bir puanın anlamı ve önemi ortaya çıkacaktır. İnşallah ortaya koyacağımız performansımızla, taraftarımızın desteğiyle hafta sonunda gülen ekip biz olacağız.”

“ZORLU MAÇTAN İSTEDİĞİMİZ SONUÇLA AYRILACAĞIZ”

Tecrübeli defans oyuncusu, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve hedeflerine ulaşacaklarını ifade ederek, “Malatya’dan ayrılırken hiç birimiz Malatya dışında top oynamak istemiyorduk. Sonuçta burası bizim şehrimiz ve ait olduğumuz yer. Ancak sahanın bulunduğu durum gayet kötüydü ve futbol oynamaya çalışan bir takım için çok büyük bir dezavantajdı. O yüzden böyle bir tercih yapıldı. Tercihinde isabetli ve hayırlı olduğunu gördük geçtiğimiz süreçte. Oradaki statların atmosferleri muazzam, tabi buda takımın oyununa yansıdı. Buraya geldiğimiz zaman tabi saha tam olarak olmasa da yine de bir derece kendini toparlamıştı. Eskişehir maçında kaybetmişiz çok istekliyiz, arzuluyuz maçı koparmak istiyoruz. Bu duygu ve düşünceler bizi maçta bazı yanlışlara itti. Fazla istemenin getirdiği yanlışlar. Bu yanlışlara Giresunspor karşısında düşmedik ve en kötü bir puanımızı aldık. Bu hafta önümüzde zorlu bir maç daha var. Umut ediyorum bu hafta onlarında üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

“Sahada duygularımızı ön plana çıkarırken, aklımızı da unutmamak gerek. Sahada aklımızla duygularımızı birleştirmemiz lazım” ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

“Göztepe sezon başladığında direkt ilk iki takımı olarak gösteriliyordu. Bizim ise Play-Off mücadelesi yapacağımız söyleniyordu. Ancak oluşan tablo ortada. Göztepe ilk altı mücadelesi yapıyor diyoruz ama yanılmıyorsam ikinci sıradaki takımla arasında üç puan fark var. Yani onlarında ilk iki iddiası var. Zor bir maç olacak. Çok istemek zorundayız. Çok istediğimiz zamanda inanıyorum ki biz kazanacağız. Tabi çok istemek demek isteğimizin aklımızın önüne geçmeden olacak bir istek olmalı. Her zaman arkadaşlarıma söylüyorum. Duygularımızı ön plana çıkarırken aklımızı unutmamamız. Aklımızla duygularımızı birleştirmemiz lazım sahada. Bu şekilde hareket edersek inşallah gülen taraf biz olacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ABDULAH (6 yıl önce)
    yiğit can ve takımın 25 aslanı hepinizin alnından öpüyorum...Siz Göztepeyi yenecek kalitedesiniz...Eğer malatya seyircisi karşısında heycanlanıyorsanız yönetime söyleyin geri kalan maçları ankara veya istanbulda oynayın...Eskişehir maçında tanınmaz durumdaydınız...bu ne heycan ve korku siz en iyisiniz...
    0
    0
    Yanıtla