SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Maç Oldu"

0
Güncellendi - 2017-10-30 06:09:45
A- A+ PAYLAŞ

Konuk takımın 1-0 galibiyetiyle biten maçtan sonra Evkur Yeni Malatyaspor ve ev sahibi Gençlerbirliği'nin teknik direktörleri değerlendirme yaptılar.

"ZOR BİR MAÇ OLDU"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Defans anlamında çok kompakt şekilde durduk. İkili mücadelelerin yüzde 57’sini kazandık” dedi.

Süper Lig’in 10. hafta müsabakasında Gençlerbirliği’ne konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut, “Her maç gibi zor bir maç oldu. Gençlerbirliği çok kompakt oynayan, hızlı çıkışlar yapan ve direkt oyunları iyi oynayan bir ekip. Bizim geçen haftaki galibiyetimizin daha önemli hale gelmesi için bugün burada puan almamız gerekiyordu ve çok şükür 3 puan aldık. Maça çok iyi hazırlandık. Defans anlamında çok kompakt şekilde durduk. İkili mücadelelerin yüzde 57’sini kazandık. Rakip ikinci bölgede durup bizim topla oynamamıza izin verdi. Gençlerbirliği’nin stratejisi bence bize topu verip buldukları topla kontratak yapmaktı. Ama biz buna müsaade etmedik. Bulduğumuz azda olsa gol şanslarından istediğimiz golü ikinci yarıda bulduk” dedi.

Bulut, maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajda da, "Bu maçın da zor olacağını biliyorduk. Gençlerbirliği çok kompakt bir ekip. İyi hazırlandık. Trabzonspor galibiyetinin anlamlı olması için bu maçtan da puan çıkarmalıydık. İkili mücadele kazanma ve topa sahip olma oranlarımız rakibimizden yüksek. Az pozisyon oldu ama ikinci yarıda bulduğumuz golle galip geldik." diye konuştu.

"EN KÖTÜ MAÇIM OLDU"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da, Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Geldiğimden itibaren en kötü maçım oldu. Bu maç ne bana ne de oyuncularıma yakışmadı” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, “Geldiğimden itibaren en kötü maçım oldu. Bu maç ne bana ne de oyuncularıma yakışmadı. Eleştiriyi bu maç hak ettik. Oyunu bir ara iyi kilitledik ama önde bir şey yapamadık. Ademi durdurmamız gerekiyordu. Berabere bitirmeye çalıştığımız bir maçtı. Mağlubiyeti hak ettik. Sahadaki mücadele anlamında kendimize gelmemiz gerekiyor. Hem İBB maçı hem BJK maçı inanılmaz iyi oynadık. Bugün öne çıkma konusunda eksik kaldık. Bir oyun sistemi oturdu ve onu oynamaya devam ediyoruz. Coşku ve istek anlamında biraz değil baya eksiğiz. Maç ayırıyoruz galiba. Bunu aşmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bakkal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada da, "Adem Büyük'ü durdurmamız gerekiyordu, başaramadık. Yenilgiyi hak ettik. Öne çok fazla çıkamadık. Pozisyon vermedik iyi kapandık ama pozisyon üretmemiz için ileri çıkmamız gerekiyordu bunu yapmadık. Bir buçuk pozisyon verdik. Çok ucuz şekilde mağlup olduk."

Ankara-iha, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • burak (6 yıl önce)
    maç ayırıyoruz derken ne demek istiyorsun malatya çantada keklik zaten yeneriz dediniz heralde ama sonuç hüsran oldu ... tebrikler malatyaspor... her mevkide adem gibi mücadeleci en az 1 oyuncuya ihtiyacımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    malatyasporumuzu canı candan kutluyor tebriik ediyorum ben 2.0 alacaz dedim 1.0 oldu bizim oldu önemli olan 3 puan hocam murat yıldırımla olmuyo takımı durudruyor dening bu kadroda iş yapar barazit azubuike diallo muratın yerinede deningi düşünüyorumda aklıma bjk yi yeni stada gömdüğümüz geliyo perre iracuk oturdu denin perreira iş yapar karaoğlan azubuikede döndümü valla takım 10 numara 5 yıldız burdan malatyalı taraftarım diyenlere kahvehanelerde maç izleyenlere stad araştırmanın karşıısnda ibb geliyo takıma destek olalım galibiyet sonrası stadda taraftar sahada futbolcular halay çekelim haydi stada malatyalı malatyamızın başka takımı yok karda yağmurda çamurrda fırtınada o stadda olalım hepberaber takımımız destekleyelim bjk si gs fbsi gelecek bastır malatya neye vermiyoruz 18 lira passolige 1defaya mahsus maç en babası 30lira desen 3 paket cigara parası uyan malatyalı uyan osatada gelenleri bu sözlerimden ayrı tutuyorum hermaç stadda olan bi insan olarak maça gelmeyip kahvede seyeredenlere diyorum MALATYALI OUNMAZ MALATYALI DOĞULUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Allah rızası için futbolcu ve taraftar icin şu forma ve store işine el atsınlar. Bu kadar adı kötü ürünler olmaz. Süper ligde değil amatör e bile yakismaz bu ürünler.2005 te aldigim malatya forması inanılmaz kaliteli bugünkü ürünlerin yanında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Bir kısım taraftar bozuntularına kapak oldu, bu haftayı da pas geçmek zorunda kaldılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep gurbuz (6 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum iyi gün taraftarina kapak olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • recep gürbüz (6 yıl önce)Recep gurbuz isimli kullanıcı yorumuna
    gitsinler tuttukları takımı eleştirsinler yani İstanbul takımlarını Malatya spora karışmasınlar başka ihsan istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (6 yıl önce)
    Başak şehiri de yenerse bu takım artık oturdu ve gittiği her yerde puan alabilir diyeceğim tabi benim görüşüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (6 yıl önce)
    Diyecek lafmı bırakıyor sanakı önünü çıkanı deviriyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Takım yeni oturmaya başladı.ideal 11 yeni oturuyor.bundan sonraki maçlarda dahada iyi olacak inşaallah.tüm maçlarda takımımız malatyasporumuza başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    Iyi bir hoca geldi. Değerini bilelim iyi günde kötü günde takımın bazı eksikleri var daha
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    Adil gevrek başkanımız sizi bir kez daha tebrik ediyorum.son iki hamleniz sizin bu işi bir kez daha iyi yaptığınızı gösteriyor.1-Adem Büyük gibi bir yıldızı,Malatyaspor'a transfer etmeniz 2-Erol Bulut gibi işini yapmaya çalışan,Çalışkan bir hocayı Türk futboluna kazandırdığınız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamandan Osman Hoca (6 yıl önce)
    Gözüm işni yaptığın için teşekkür ederiz.Beyefendiliğin bir adım öne çıkarıyor.İyiki gelmişsin iyiki varsın ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    BULUT BEY HAFTAYA ESKI TAKIMINLA OYNAYACAGIZ ESKI TAKIMI TANIYORSUN BASAKSEHRI DE YENERSEK ISTE O ZAMAN 4 4 LÜK OLURUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan birer (6 yıl önce)
    Bu kıymetli üç puanı Malatyaya taşıyan Yeni Malatyapor teknik ekibini ve yüreklerini bilgi ve becerilerini sahaya sergileyen futbolcu kardeşlerimi kutluyorum .Yüreklerine ve ayaklarına saglık.Ayrıca bir şeyin altını çizmekte fayda var halishane iyi niyeti gurur ve kibiri bilmeyen bir kişili olan Y. Malatya spora üst üste şampiyonluk yaşatan Y.Malatya spor baskanı Sayın ADİL GEVREK e ve Malatyaspor sevdalılarına hediye olsun. Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla