SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Maç Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Hacettepespor maçından 3 puanla ayrılarak, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi. 

Hacettepespor ile sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Pilten, “Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Maç fazlasıyla da olsa, averaj farkıyla da olsa biz grupta lideriz. Bugün sahamızda zor bir karşılaşma oynayacağız. Eksiklerimiz var ama bence bunlar bizim için sorun olmamalı. Hacettepespor dış sahada flaş skorlara imza atan bir takım. Dış sahada iyi puan toplayan bir ekip. Bizde iyi bir takımız. İç saha avantajını iyi kullanan ve lider bir takımız. Zor maç olacak. İnşallah gülen taraf biz oluruz” dedi. 

Pilten, şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini belirterek, "Ligde kendi kaderimizi biz kendimiz belirleyeceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığı veya ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak, bu ligde Şampiyonluk kaçınılmaz olur. Rakiplerimizin ne yaptığı değil, bizim ne yaptığımız önemli. Ligde geride kalan maçlarda en güzel skorlar ile 3 puan alabilecek gücümüz var. İnşallah bu sezon Malatya’ya Şampiyonluk getiririz” ifadelerini kullandı./

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız