SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Maç ve Hafta Olacak"

0
Güncellendi - 2017-04-08 04:33:35
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un defans oyuncusu Murat Avcu, ligde zirve mücadelesindeki düğümün ligin son haftasında çözüleceğini ifade ederek, “Zor bir maç ve hafta olacak. Her iki maçta zor bir maç olacak. Biz rakibimizi mağlup edip, İnönü Üniversitesispor’un puan almasını bekleyeceğiz. İnşallah hedefe ulaşan takım biz oluruz” dedi.

Yeşiltepe Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Avcu, “Sahamızda konuk edeceğimiz 11 Nisanspor maçından üç puanla ayrılarak, Urfa’dan gelecek olan sonucu bekleyeceğiz” diye konuştu.

Avcu, zirve için zorlu bir mücadele verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Ligin sonuna kadar takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaptık. Şimdilik iyi bir yerdeyiz. Yaptığımız küçük hatalar sonucunda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor bizim önümüzde. Fakat henüz lig bitmedi. Son maçımıza çıkıp üç puanımızı alıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Başka yapacağımız bir şey yoktur. 11 Nisan maçımıza tüm ciddiyetimiz ile çalışıyoruz. 3 puanımızı alıp diğer maçın sonucunda göre ligin durumu belli olacak.”

Ligde son haftanın kritik maçlara sahne olacağını kaydeden Avcu, “Şampiyonlukta ilginç bir fikstür ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Avcu, “Şampiyonluk düğümü son maça kalınca, ilginç bir fikstür ortaya çıktığını görüyoruz. İki Urfa takımı, iki Malatya takımıyla karşılaşacak. Bu maçlar Şampiyonu belirleyecek. İnönü Üniversitesispor’da bu ligin kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Son maça çıkıp elinden geleni yapacaklarından şüphemiz yoktur. Zor bir maç olacak. Her iki maçta zor bir maç olacak. Biz rakibimizi mağlup edip, İnönü Üniversitesispor’un puan almasını bekleyeceğiz. İnşallah hedefe ulaşan takım biz oluruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız