SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Müsabaka Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:12
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Yücel İldiz, Elazığspor karşısında kendi oyun düzenleriyle alakası olmayan 2 gol yediklerini ifade ederek, yedikleri gollerin takımı demoralize etiğini belirtti. 

İldiz, 2-1 kaybettikleri Elazığspor maçında enteresan goller yediklerini kaydederek, “Haftalardan beri üzerine katarak oynadığımız bir futbol vardı. Kamuoyunun da beğenisini kazanan bir grafiğimiz vardı. Elazığspor maçına biraz tutuk başladık. Devre sonunda golü de yiyince soyunma odasına demoralize girdik. İkinci devreye iyi başladık. Oyun iyi de gidiyordu ancak yine istemediğimiz bir gol yedik. İki golde bizim takımımızın yiyeceği goller değildi” dedi. 

Futbolcuların oyunun sonuna kadar verdikleri mücadeleden memnun olduklarını dile getiren İldiz, final paslarını iyi yapamadıklarını kaydetti.

İldiz, oyun şablonlarının oturduğunu, bununda net bir şekilde göründüğünü ifade ederek, Elazığspor maçında dalgalanmaların olduğunu, bununda kendilerine pahalıya mal olduğunu dile getirdi. 

Ligin yeni takımı olduklarını zaman zaman eksiklerinin olabileceğini belirten İldiz, Elazığspor maçı hariç istedikleri seviyede gittiklerini söyledi. İldiz, “Üzerine katarak ilerliyoruz. Hem netice açısından hem de üzerine katarak gidiyorduk. Elazığspor maçı araya girdi. Ama çok etkileneceğimizi zannetmiyorum” diye konuştu. 

Adanaspor maçıyla birlikte kendi oyunlarını oynamaya devam edeceklerini kaydeden İldiz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim deplasmanda ve kendi sahamızda oynadığımız oyun çok farklı değil. Tabi kendi sahamızda biraz daha etkili ve önde oynamak istiyoruz. Deplasmanda biraz aha kontrollü oynamak istiyoruz ama savunma önlemimizi alarak, kazanma odaklı oynuyoruz. Adanaspor maçında da böyle olacak.”

İldiz, Adanaspor ile zorlu bir mücadele oynayacaklarını kaydederek, “Ligin en tecrübeli takımlarından bir tanesine karşı oynayacağız. Yıllardır bu ligde hedefe oynuyorlar ve lige ağırlığını koymuş bir takım. Bu nedenle zor bir müsabaka olacak. İyi bir neticeyle dönmeye çalışacağız” dedi. 

İldiz, PTT 1. Lig’de enteresan sonuçların alındığını, bundan sonrada alınmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız