SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Süreçten Geçiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:49:29
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan, her anlamda Çankırıspor maçına hazır olduklarını, bu maçı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Çankırıspor deplasmanından 3 puanla dönüp, sıkıntılı süreci geride bırakmak istediklerini ifade eden Kızıltan, “Maalesef zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Çankırıspor deplasmanına da yüzde yüz gittiğimizi söyleyemem. Gökhan Sinanoğlu ile Mehmet Türkmehmet’in cezalı oluşlarının yanı sıra, Emre Hasan Balcı yönetimle görüşüp kendi isteğiyle takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Olabilir. Belki çok fazla şans bulamadı. Bir futbolcu açısından olaya baktığımızda kendine göre haklıdır. Biz Emre’den memnunduk. Kişilikli bir şekilde, oynama düşüncesiyle hareket etmiştir. Bundan sonra ki futbol hayatında başarılar diliyorum. Ama her şeye rağmen, şartlar ne olursa olsun ve kimle gidersek gidelim Yeni Malatyaspor’un, Çankırıspor deplasmanında kazanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kızıltan, bir süredir altyapıyla çalışan, ancak iki gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkan stoper Evren Kürkçü ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Evren cezalı değildi. Evren’in sakatlığı var ve hala da takım çalışmalarına çıkabilecek durumda değil. Evren sözleşmeli oyuncumuzdur. Özel bir programla kendisini daha iyi duruma getirmeye çalışıyoruz. Sakattı ve cezalandırılacak bir durumu yok. İnşallah bundan sonra gelişimi daha iyi olur. Her anlamda Çankırıspor maçına hazırız.”

Öte yandan bir grup taraftar, antrenmanı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral desteği verdi. Teknik heyet ve futbolculara çiçek takdim eden taraftarlar, antrenmanın başından sonuna kadar tezahüratta bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız