SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zor da Olsa: 3-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 7 bin 500 dolayında taraftarının desteğiyle mücadele ettiği maçta, Türk Telekom karşısında maçın bazı bölümlerinde ele geçirdiği gol fırsatlarından yararlanamayınca ve bu nedenle zorlanmasına rağmen 3-1 kazanmayı başardı. Başarılı bir futbol sergileyen Senkerik, mücadeleci oyununu 2 golle süslerken, Malatyaspor'un diğer golü Bülent Akın'dan geldi.. Karşılaşmayı Vali Halil İbrahim Daşöz, Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun yanı sıra Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ile Malatyaspor'un eski yöneticilerinden ve başkan adaylarından Necip Olgun da protokol tribününden izlediler.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Tarık Ongun, 4. Hakem Ercan Hallaç,

MALATYASPOR: Şenol, Ramazan, Taner (Dk. 73 Hakan Söyler), Atilla (Dk. 60 Engin), Senkerik, Hakan Bayraktar, Alper, Johanson, Aydın (Dk. 43 Bülent Akın), Mehmet Budak, Serkan Bensol,

YEDEKLER: Yk. Bora, Bülent Akın, Mehmet Albayrak, Cem Kargın, Engin, Turgay, Hakan Söyler,

TÜRK TELEKOMSPOR: Alişan, Aykan, Sinan (Dk. 90 İsa), Hakan Akbaş, Erhan Yıldırım, Ömer, Barış (Dk. 72 Salih), Erhan Doğan, Serdar Aydın, Tolga (Dk. 69 Serdar Sinik), Mehmet,

YEDEKLER: Yk. Cihan, Alp, Salih, Serdar Sinik, İsa, Yalçın, Hacı.

GOLLER: Dk. 6 ve Dk. 89 Senkerik, Dk. 66 Bülent Akın (Malatyaspor), Dk. 29 Barış (T.Telekom)

SARI KARTLAR: Atilla Birlik, Serkan Bensol, Engin, Senkerik (Malatyaspor), Erhan Doğan, Erhan Yıldırım, Mehmet, Ömer (Türk Telekomspor)

3. dakikada Telekom atağını Alper kornerle kesti. Barış'ın kullandığı korner atışından gelen topu Senkerik, tekrar kornere attı. Gelen topa yükselen Hakan dışarı vurdu.

4. dakikada Ramazan Kahya soldan ortaladı, Senkerik topla buluştu ve kaleciyle karşı karşıya vurdu. Kaleci çıkardı.

6. dakikada Serkan Bensol sağdan topu sürdü ve ortaladı. Taner'i aşan topla arkadaki Senkerik buluştu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0

15. dakikada Barış'ın sert şutuna son anda Şenol müdahale ederek kornere gönderdi. Kornerden gelen topu Johanson taça çeldi. Taçla başlayan Telekom atağında en son Tolga topu cezaalanı önünden kaleye göndermek istedi. Aut.

17. dakikada Senkerik bir anda topla cezaalanında buluştu. Şutu kalece kornere çeldi. Sonuç yok.

20. dakikada Serkan'ın cezaalanına gönderdiği topa Taner'den önce Hakan Akbaş müdahale edip, tehlikeyi uzaklaştırdı.

24. dakikada Serkan Bensol'la paslaşan Aydın'ın orta- şut karışımında top auta gitti.

26. dakikada Malatyaspor mutlak bir gol pozisyonundan Taner'le yararlanamadı. Johanson'dan başlayan atakta topla buluşan Taner, rakip defans da ofsayt gerekçesiyle duraksayınca bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu kaleci çıkardı. Senkerik tamamlamak istedi, kaleciye çarptı kornere çıktı.

29. dakikada Telekom, Barış'la beraberliği sağladı. Kornerden gelen topa Ömer vurdu, Şenol'dan döndü. Kısa düşen topu önünde bulan Barış ağlarla buluşturdu: 1-1 Malatyaspor'lu futbolcuların bu gol öncesi faul yapıldığı itirazları sonuç vermedi.

35. dakikada Johanson'un ortasına Erhan ayak koydu, Taner'e gelmesini engelledi. Kontraatak geliştiren Telekom'da Hakan'un şutu aut.

38. dakikada Johanson'un ortaladığı topla buluşan Atilla, mutlak pozisyonda kaleye vurdu. Alişan bir kez daha mutlak bir gole engel oldu ve kornere çeldi. Müdahale sırasında top yüzüne çarpan Alişan kısa bir süre sakatlık geçirdi. Aydın'dan gelen korner atışına Atilla vurdu, defanstan döndü.

42. dakikada Atilla'nın pasını takip eden Senkerik kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kalecide kaldı.

43. dakikada Malatyaspor'da Aydın'ın yerine Bülent Akın oyuna dahil oldu.

45. dakikada Telekom'un atağında Mehmet'in sert şutu aut.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

46. dakikada Bülent Akın topu ortaladı. Penaltı noktası civarında topa yükselen Senkerik'in kafa şutu autla sonuçlandı.

53. dakikada Serkan Bensol ortaladı, Senkerik'in kafası yine aut.

55. dakikada Tolga'nın vuruşu Şenol'dan döndü. Alper, bu topu kafayla kornere gönderdi. Kornerden gelen top karambol yarattı. Şenol güçlükle topu çıkardı.

66. dakikada Ramazan Taner'i gördü. Bu futbolcu Senkerik'e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Senkerik, kale yerine daha uygun pozisyondaki Bülent Akın'a pas çıkardı ve bu futbolcu yakın mesafeden topu filelere gönderdi: 2-1

68. dakikada Serkan Bensol'un ortasında Taner kafayı vurdu. Aut.

78. dakikada Malatyaspor kombine bir atak geliştirdi. Hakan Söyler, Hakan Bayraktar ve son olarak topa sahip olan Serkan Bensol ortaladı. Senkerik topla buluştu ve vuruşunda top direkten döndü. Telekom defansı uzaklaştırdı.

80. dakikada Senkerik cezaalanına girdi vurdu, dönen topa Bülent vurdu. Korner. Kornerden sonuç yok.

89. dakikada Malatyaspor atağında Bülent Akın cezaalanında iken iki futbolcunun arasında kendini yerde buldu. Penaltı beklentisine karşın, Bülent'in pasında top Senkerik'e geldi. Senkerik, bir futbolcudan sıyrıldı vurdu. Yan direğe çarpan top ağları buldu: 3-1

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma Malatyaspor'un 3-1 galibiyetiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız