SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Dönemeçten Geçiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, teşkilatlara teşekkür ziyaretleri kapsamında Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Yönetimi ile bir araya geldi.

7 Haziran seçim kampanyası süresince yoğun mesai yapan il ve ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Tüfenkci, emeklerinin boşa gitmediğini ifade etti.

"AK PARTİ TÜRKİYE'NİN OMURGASI"

Kendisinin de teşkilattan geldiğini dolayısıyla her zaman teşkilat ile diyalog ve istişare halinde olacaklarına vurgu yapan Tüfenkci, "AK Parti Malatya Teşkilatı tüm birimleri ile gerçekten gurur duyulması gereken bir teşkilattır. Benim de 4 yılın üzerinde İl Başkanlığı görevim oldu. Teşkilatımızla beraber çok önemli başarılara imza attık. Bunun için de tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün ise çok değerli bir il başkanımız ve beraberindeki kıymetli yönetimi ciddi bir çalışmalar yürütüyorlar. 7 Haziran seçimlerinde de yoğun bir seçim kampanyası ile seçime hazırlandık. Bunun için her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün de teşekkürlerimizi iletmek ve istişarelerde bulunmak için Battalgazi İlçe Teşkilatımız ile bir araya gelmek istedik. Emekleri çok ama her birimizin daha çok çalışması koşturması gerektiğini de hatırlatmak ta fayda var. Ülkemiz için zor bir dönemeçten geçiyoruz. İstikrarı ve istikbali korumak boynumuzun borcu. Buna sağlayacak olan tek parti ise AK Parti. Son yaşanan süreçte gösterdi ki, AK Parti Türkiye'nin omurgası durumunda" dedi.

"AK PARTİ, DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN"

Tüfenkci, her zaman milletin iradesine ve tercihine saygı duyduklarını ifade ederek konuşmasını şu cümleler ile sürdürdü: 

"AK Parti dünyanın en büyük ve şeffaf sivil toplum kuruluşlarındandır. Bu çatı altında siyaset yapan, kendini bulan çok farklı renklerden insan bulunmaktadır. Bu güçlü ve inanmış kadrolar her zaman demokrasiden, milli iradeden yana olmuşlardır. 13 yıl boyunca üzerimize düşen sorumluluğu ve milletimizin beklentisini en iyi şekilde icra etmenin gayretinde olduk. Bugün ise 13 yıllık tek parti iktidarımızdan sonra milletimizin tercihi tek parti iktidarını kurmayı mümkün kılmamıştır. Ancak şundan emin olunsun ki biz her zaman saygı ile yaklaştık bu tercihe. Bu sonuçtan ders çıkarmanın gayretinde olduk. Bir nevi abdest tazeleyerek yolumuza devam edeceğiz. Sandığa gitmekten, milletin iradesine gitmekten asla korkmuyoruz. Yarın bir seçim olsa tüm kadrolarımız ile hazır olduğumuzu belirtmek isterim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız