SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Göreve Talip Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:52:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ve parti yöneticileri İl Başkanı Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, kongre sonrası oluşturulan yeni yönetime başarılar diledi. 

Hekimhan’da çok güzel ve coşkulu kongre gerçekleştirdiklerini ifade eden Tüfenkci, bu coşku ve heyecan 2015 seçimlerinin habercisi niteliğindeydi. 30 Kasım’da yapmış olduğumuz kongre ile Hekimhan’da 2015 seçimlerine giden süreci başlatmış olduk. Bizler her zaman  teşkilatın gücüne inanılarak yapılacak çalışmaların AK Parti'yi  başarıya taşıyacağına inandık. Hekimhan teşkilatımız için de aynı düşüncedeyiz. 30 Mart sabahı Türkiye’nin büyük kısmında AK Parti’nin zaferine, milletin zaferine şahit olduk. Malatyamızda ise Hekimhanlı hemşerilerimiz bu zafere ulaşamadılar. İnşallah 8 Haziran sabahı bir tek vatandaşımızın dahi bu zaferden, mutluluktan yoksun kalmasını istemediğimiz gibi Hekimhanlı hemşerilerimiz de  yoksun kalmasını istemiyoruz. İşte bunu başaracak olan vatandaşın da desteğini yanına alıp çalışacak olan siz teşkilatlarımızdır’’ dedi. 

Tüfenkci, 2015 seçimlerinde AKP’nin tek başına iktidar olmasının ötesinde hedeflerinin olduğuna vurgu yaparak, ‘’Bizler 2015 genel seçimlerinde milletimizin karşısına yeni bir anayasa taslağı ile çıkacağız. Bu anayasa için de milletimizden destek isteyeceğiz. Dolayısıyla AK Parti’nin 8 Haziran sabahı tek başına yeni bir anayasa yapacak çoğunluğu elde etmiş olmasını hedefliyoruz. Hekimhan’da bunu çok iyi işlememiz gerekir’’ dedi. 

Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ise İl Başkanı Tüfenkci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ‘’Hekimhan’da zor bir göreve talip olduğumuzun farkındayız. İnşallah yeni yönetimimizle beraber yoğun bir alışma programı ile partimizin ve il başkanımızın güvenini boşa çıkarmyacağız’’ dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız