SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zor Görevi Başaramadık'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Hayati Palancı, Malatyaspor'un yanlışlarla yönetilmesi nedeniyle bu noktalara gelindiğini söyledi.

Malatyaspor'dan istifa edişinin nedenlerini bir yerel televizyon kanalının spor programında anlatan Hayati Palancı, "Kulüpte doğrular yapılmadı. Biz çıkıp da yapılmayan doğruları kamuoyuna anlatmadık. Biz işimize baktık" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor'un yanlışlarla yönetilmesi nedeniyle bu noktalara gelindiğini söyleyen Palancı, futbolcuların da eleştirilmesi konusundaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Evet, futbolcu arkadaşlar ellerinden gelenin fazlasını gösterebilirlerdi. Çünkü küme düşmemeye oynanıyor. Dolayısıyla çok daha fazla gönüllerini ve kalplerini koymaları gerekiyordu. Futbolcuların sıkıntılardan dolayı deforme olduklarını, benden önce de benden sonra da gündeme getirmiştim. Ancak, şartlar ne olursa olsun Malatyaspor formasının hakkını vermeleri gerekiyordu. Başaramadık. Kamuoyundan özür diliyoruz"

Palancı, yönetim zaafı da yaşandığını ifade ederek, "Zamanında yapılması gerekenler yapılmamış" dedi.

Aldığı ücretle ilgili açıklamalarda da bulunan Hayati Palancı, kendisinin teknik heyetle birlikte Malatyaspor'dan 10 bin TL aldıklarına dikkat çekerek, "Malatyalı olmamamızdan dolayı, maddiyatımızla değil, duygularımızla Malatyaspor'a gelmiştik. O dönemde zor bir görev aldığımızı herkesin anlaması gerekiyor. Bu zor görevi başaramadık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız