SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Görevleri Severim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Yeni Malatyaspor'a kalıcı olarak bir şeyler yapmak istediğini söyledi. 

Yücel İldiz'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Buz, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularla antrenman öncesi toplantı yapan Buz, antrenman sahasında gazetecilere açıklamada bulundu. 

Futbolcularla bir araya gelip, tanıştıklarını ifade eden Buz, "Takımda ilk günümüz. İnşallah muvaffak oluruz. Futbolculara ekibimizi ve kendimizi tanıttık. Yapmak istediklerimizi söyledik" dedi.

"ZOR GÖREVLERİ SEVERİM"

Zor görevleri sevdiğini dile getiren Buz, şunları söyledi: "Biz bu adımı attığımızda, proje olarak gördüğüm Yeni Malatyaspor için hayırlı olmasını istiyordum. Adil Gevrek başkan ve yönetimle görüştüğümüzde, proje olarak gördüğümüz bu olayı kesinlikle Yeni Malatyaspor'un özellikle taraftarların, şehri belirli bir yere getirmek için geldik. Tabi kolay değil. Takımımız son 4 maçta mağlup oldu. Takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Düzelmeye ihtiyacı var. Onun için geldik. Zor görevleri de çok sevdiğimi biliyorsunuz.  Bursaspor'un başına Christoph Daum'dan sonra geldiğimde dip yapmış bir takım vardı. Allah muvaffak etti ligi sekizinci olarak bitirdik, hatta UEFA'ya gidildi. Gençlerbirliği'de keza 4 puandayken göreve geldik. Orası da mücadele açısından kolay değildi ama iyi bir mücadele verdik. Çok genç oyuncu kazandırdım. Bir Ozan Tufan gerçeği var. Diğer genç arkadaşlarımızı oynattık. Gençlerbirliği'nde 5 tane genç Hacettepe'den oynattık. İrfan, Berat, Halil İbrahim vardı. O benim için çok önemli."

"ÜRETKEN BİR TEKNİK ADAMIM"

Buz, üretken bir teknik adam olduğunu ifade ederek, Yeni Malatyaspor'da kalıcı olarak bir şeyler yapmak istediğini kaydetti. 

Yeni Malatyaspor'u proje olarak gördüğünü dile getiren Buz, "Yeni Malatyaspor için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Öncelikle tamamen Giresun maçına yoğunlaştık. Takımımızın her şeyden evvel farklı bir görüntü çizmesini istiyoruz. Onun mücadelesini vereceğiz" dedi. 

"İLETİŞİM, SİNERJİ ÇOK ÖNEMLİ"

Buz, iletişim ve sinerjinin çok önemli olduğunu kaydederek, "Dünya'nın en iyi takımına gidin, en önemlisi ki bunu futbolcu arkadaşlarımıza da söyledim, iletişim çok önemli. Bunu söyleyen Jose Mourinho. İlk başladığı dönemde engelli çocuklarla başladı. Ondan sonra U16 ve devam etti. Dedi ki, 'Dünya'nın en iyi takımında siz görev alın, her şeyi bilin, iletişim kuramazsanız, başarılı olamazsınız.' Ben de futbolcu arkadaşlarıma iletişimin çok önemli olduğunu söyledim. Onu da ben her zaman kurdum. Çünkü ben gerçekten taraftar gözüyle de bakıyorum. Tribünde olduğum zaman takımımın nasıl olması gerektiğini, en azından savaşması ve basması gerekiyor. Kaybetsek de, biliyorum ki, özellikle Yeni Malatyaspor taraftarları bu konuda çok duyarlı, onlara bunları vermek istiyoruz. Tabi bunları da üzerine koyarak, hedeflerimize gitmek istiyoruz. Öncelikle bu durumu düzelterek, daha iyi futbol oynayarak, puanlarımızı toplayarak, adım adım gitmek istiyoruz. Bunları da hep birlikte yapmak istiyoruz. Bu benim çok arzu ettiğim şey. Enerji dolu geldim, enerjiyi size vereceğim. Ekibimle elimden geleni yapacağım. Zor işi de başaracağız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız