SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zor Günler Bekliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Hayati Palancı "canlı" bir takım bıraktığı için eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür ederken, hakem Serkan Çınar'ın kart standartlarını eleştirdi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Hayatı Palancı, maç sonrası şunları söyledi:

“ Öncelikle eski teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’na canlı bir takım bıraktığı için teşekkür ederim. Puansal olarak veya ligdeki konuma rağmen canlı bir takımımız var. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ve 9 kişiyle karşılaşmayı tamamladık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Hatta kötü gününde olması ve yediği golle rağmen Emrah’a da teşekkür ediyorum. Zor günler bizi bekliyor. Dezavantajımızı avantaja çevirmek için çaba göstereceğiz. Tüm Malatyanın birlikte hareket etmesi gerekmektedir.
Karşılaşmanın hakemi özellikle kırmızı kart pozisyonunda Celil’in hareketini kırmızı kart olarak değerlendirirken, aynı durumda bizim Serkan’ın yüzüne vurulan tokatı kırmızı kart olarak değerlendirmedi.”

ALTAY CEPHESİ..
Altay Teknik Direktörü Tahir Karapınar'ın maç sonrası yorumları da şöyle:

“ 2 takım içinde zor bir karşılaşmaydı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında Malatyaspor daha etkili bir oyun ortaya koydu. Malatyaspor zor bir dönemden geçiyor. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Biz öne geçmemize rağmen bunu koruyamadık. 2-1 yenik duruma düşkükten sonra beraberliği yakaladık. Rakibimiz 9 kişi kaldıktan sonra da oyunda risk alarak galibiyet golünü bulmak istememize rağmen bunu elde edemedik. Ancak sahada her iki takım da mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Hakemin oyun içinde bariz denilebilecek bir hatası yoktu. Biz bundan soraki karşılaşmalarımızdan başarılı sonuçlar alarak yukarılara tırmanmak istiyoruz. Malatyaspor’a da başarılar dileriz”

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız