SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zor Günlere Devam!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamayınca ertelenen olağanüstü genel kurul Cumartesi günü yapıldı. Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa, tek aday olan Hanefi Selimoğlu seçildi. Adaylığı gündeme gelen Cengiz Günaydın’ın ise yaptığı görüşmelerin ardından başkan adayı olmaktan vazgeçtiği belirtildi.

İl Özel İdaresi Toplantı salonunda yapılan olağanüstü genel kurula 421 delegeden 68’i katılırken, genel kurul delegesi de olan İş-Kur il Müdürü Yaşar Karataş ve Valilik Basın Müdürü Halil İbrahim Kılıç ile Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu dışında, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarından katılan olmadı. Delegeler olağanüstü genel kurulun yapılacağı salona polis kontrolünden geçirildikten sonra alındı.

Divan Başkanlığını Demir Öz’ün yaptığı olağanüstü genel kurulda Malatyaspor yönetim asil ve yedek üye sayısının 17’den 11’e indirilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Olağanüstü Genel Kurul’da daha sonra seçimlere geçildi.

Malatyaspor küme düştükten sonra sonra başkanlık görevine seçilen, bu görevi 1 ay sürdürdükten sonra, Hikmet Tanrıverdi başkanlığında gıyapta oluşturulan yönetime kongrede görevi bırakan Selimoğlu, Tanrıverdi yönetiminin görevi kabul etmemesi üzerine Denetim Kurulu'nun yaptığı çağrıyla yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden aday oldu ve göreve seçildi.

Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulları şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Mehmet Hanefi Selimoğlu, Mehmet Aydın, Faysal Elkoca, Kazım Kılıç, Metin Kaya, Muharrem İmik, Koray Güler, Yüksel Koca, Birol Aslan, Veysel Karaçay ve Ahmet Türkoğlu,

YÖNETİM KURULU YEDEK: Bilgehan Selimoğlu, M.Emin Canbay, Muhittin Ülkü, Selami Yıldırım, Kubilay Akgün, Osman Ceyhan, Zafer Güven, Ömer Karaça, Orhan Örnek, Hasan Şakar ve Yalçın Susam,

DENETLEME KURULU ASIL: Vefa Hafızoğlu, Sefa Hafızoğlu, Cemal Ceyhan,

DENETLEME KURULU YEDEK: Levent Gür, Hüseyin Alibey ve Gökhan Şentürk,

DİSİPLİN KURULU ASIL: Ali Özcan, İhsan Ulak ve Mahmut Oğuz,

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Bayram Salik, Burak Er, Zeynal Çubuk.

Dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor’un kendilerine emanet edildiğini ve bu emanete namusları gibi sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Malatyaspor’u gözümüz gibi kollayıp, destek olacağız. Maalesef Malatyaspor’umuzun üzerinde her ne hikmetse bir uzak durma, umursamama duygularıyla büyüğümüz, liderimiz dediğimiz şehrimizin yöneticileri ilgi göstermemişlerdir. Bundan dolayı maalesef çok sıkıntılı günler yaşanacak gibi görünse de, bu sıkıntılı günleri Allah’ın izniyle üstesinden gelmeyi başaracağız.

Malatya Belediyespor’un kamp yaptığı bir dönemde Malatyaspor bu durumdaysa, bu Malatya ve bizlerin ayıbıdır.

Bir de şöyle bir durum var ki, işin içinde çok büyük çelişkiler var, bunu da sizlerin özellikle bilmesini istiyorum. Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarımız ve büyüklerimiz, Malatyaspor ile ilgili mikrofon uzatıp, görüş aldığınız bu insanların hiçbir tanesi olumsuz bir görüş belirtmemektedir. Ama basına kapalı olan benim de bulunduğum ortamlarda tutarsız ve çelişkili ifadeler sergilemektedir. Bunu da burada söylemek bana Allah’ın bir emridir. Sizlerin uzattığı mikrofona başka, kameralar arkasında başka ifadeler kullanan insanlardan ne bu şehre, ne bu millete, ne de kendilerine hayır gelir. Bu da maalesef Malatya’mızın büyük bir talihsizliğidir. Bunları ifade edebiliyorum. Elimden ancak bunlar gelebiliyor. Diğer türlü elimizde bir yetkimiz yok. O insanlara tepki gösterebilecek durumda değiliz, sizlerin vicdanına bırakıyorum. Burada bir tepki gösterilecekse, bunu Malatya halkı yapacaktır. Biz bunun çığırtkanlığını yapamayız. Dediğim gibi Malatyaspor bizim namusumuz ve gözbebeğimizdir, bunu bizlere emanet ettiniz, hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydın ise yaptığı konuşmada “İnanın şuan bir Malatyalı ve Malatyaspor taraftarı olarak çok utanıyorum. Bu Malatya’nın önderleri ve gerçek liderleri yine geçen kongrede olduğunu gibi bu kongremize de gelmediler. Ben şurada bütün Malatya kamuoyuyla şunu paylaşmak istiyorum, dün bir aday vardı, ondan önce de bir aday vardı. Güçlü de adaylar da vardı ama her ne hikmetse Malatya Belediye Başkanımız bir türlü destek vermiyor. Bugün Malatya Belediyespor belediyenin kasasından kamp yaparken, Malatyaspor iaşesini dilenerek, kapı kapı gezerek, futbolcular dilenerek sağlanıyor. Bu hangi vicdana sığar. Ben buradan belediye başkanımıza sesleniyorum. Belediyenin kasasından Malatya Belediyespor kampa götürülürken, Malatyaspor’a para vermemenizin sebebi ne? Bugün Malatyaspor taraftarı olarak şunu söylüyorum; Malatyaspor ve Malatya Belediyespor rakiptir. Bugün aralarında bir savaş başlamıştır. Malatya Belediyespor hiçbir zaman Malatyaspor olamayacaktır. Malatyaspor sonuna kadar devam edecektir. Belediye başkanı da bunun bedelini ödeyecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız