SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Maç Olacak Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da takımın orta saha oyuncuları Mehmet Türkmehmet (fotoğraftaki) ile Hacı Mustafa Karabulut, play-off için iddialı konuştu. 

Takıma devre arasında katılan ve orta saha mevkiinde forma giyen Mehmet Türkmehmet, ligde geriye kalan 10 maçta istedikleri sonuçları alarak, ilk 5 içinde bulunmak istediklerini söyledi.

Türkmehmet, play off’tan bir üst lige çıkmak istediklerini ifade ederek, “Hiçbir zaman umudunu yitirmemek lazım. Lider Balıkesirspor ile arada baya bir puan farkı oldu ama bundan sonraki süreçte ilk 5’in içinde yer almak istiyoruz. Bu takımın yeri burası değil. Takım gittikçe daha iyi oluyor. Önümüzde 10 maç var. Bu karşılaşmalardan istediğimiz sonuçları alıp, ilk 5’in içinde bulunmak istiyoruz. O zihniyet ve kafa yapısıyla da play off’lara gidersek, bu takımın çok rahat bir üst lige çıkacağını düşünüyorum” dedi.

Altay maçının play off hedefi doğrultusunda önemli olduğuna dikkat çeken Türkmehmet, “Altay ile aramızda 1 puan var. Yendiğimiz takdirde takibimizle aramızdaki puan farkını da açmış olacağız. Muhtemelen çok zor bir maç olacak ama herkese önemli görevler düşüyor. İnşallah hep birlikte takıma sahip çıkarak, Malatya şehrini iyi yerlere getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Genç orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ise, Altay karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, “İki takımın puanları birbirine çok yakın. Altay bizim rakibimiz. Bu karşılaşmayı kazanıp, aradaki puan farkını açmak istiyoruz. Sahamızda başka bir sonuç asla düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

Play off’a kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Karabulut, “Altay maçı hazırlıklarımız gayet iyi geçiyor. Her maça ayrı bir konsantremiz yok. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Art arda alınacak galibiyetler daha çok öz güveni yerine getirir ama bir türlü bunu yakalayamadık. İyi sonuçlar aldıkça öz güvenimiz yerine gelmeye devam edecek. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Şampiyonluk olmazsa, play off’a kalmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız