SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Maç Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, ligde ilk maçların her zaman zorlu geçtiğini, ancak Tepecikspor'u yenerek, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. 
 
Sezona galibiyetle başlamak istediklerini kaydeden Yeni Malatyaspor teknik direktörü Cafer Aydın, "İlk maçlar her takım için zor olur. Tepecikspor ile deplasmanda sentetik sahada oynayacağız. Bu nedenle de İnönü Üniversitesi'nin sentetik sahasında hazırlıklarımızı yaptık. Zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. Buna göre hazırlanıyoruz. İnşallah oradan 3 puanla dönerek, Şanlıurfaspor maçıyla da iyi bir seri yakalamak istiyoruz. O seriyi yakaladığımız takdirde ondan sonraki süreç daha sağlıklı, daha hoş ve eğlenceli olacak" dedi. 
 
"TARAFTARLARIMIZDAN BİZLERİ DESTEKLEMELERİNİ İSTİYORUZ" 
Aydın, Adıyamanspor maçıyla ilgili de bir değerlendirmede bulunarak, şunları söyledi:
 
"Bazen hazırlık maçlarına oyuncuyu yoğunlaştıramayabiliyorsunuz. Oyuncu rahat oluyor ya da rakip takımı küçümsüyor. Adıyamanspor maçından çıkaracağımız en büyük ders mücadele etmememizdi. Sahada futbol adına dönem dönem çok güzel işler oldu. Maçta 20-25 pas yaptık. Rakip takımın ceza alanı içerisinde 10 pas yaptık. 6-7 pozisyona girdik ve bu pozisyonlar karambola pozisyonlar değil. Final paslarını iyi kullanamadık. Net pozisyonlarımız var ama son vuruşlarımız iyi değildi. Maçın genelinde mücadeleyi ve tempomuzu yükseltemedik. Bununda tek sebebi oyuncuların konsantre olmamasıydı. Bir ikincisi de tribünlerde yaşanan o gereksiz şeylere üzüldüm. Şimdi şampiyonluğa oynayan bu takım, taraftarı ve şehri arkasında beklerken, taraftarların takımın karşısına geçmesi bizleri üzdü. Kendi takımını seyretmesi, yeni oyuncuları görmek ve kendi takımın desteklemek adına bir şeyler bekliyorduk. Takıma yeni gelen oyuncularda ne olduğunu anlayamadı ve şaşırdı. Tribünlerde çok hoş güzel bir şey olmadı. Ben Malatya seyircisine bunu yakıştıramadım." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız