SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zor Maç YMS'nin: 1-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:11:56
Zor Maç YMS'nin: 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor,Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi ve 84. dakikada Onur Kalafat'ın golüyle maçı 1-0 kazanmayı başardı.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Bora Budak (Erzurum), Ünal Doğru (Erzurum), Gencehan Şahnar (Iğdır), 4. hakem Cihat Çelikdağ (Erzurum),

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Ferit Cömert, Emre Toraman, Ramazan Kahya, Serkan Çalık (Dk.73 Emre Öztürk), Fatih Gül (Dk.60 Eren Görür), Caner Ağca (Dk.55 Hüseyin Kar), İrfan Başaran, Ersin Veli, Onur Kalafat, Aydın Çetin,

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Emre Öztürk, Emrah Kol, Hüseyin Kar, Mehmet Gürkan Öztürk, Eren Görür, Osman Fırat,

TARSUS İDMAN YURDU: Erşen Çilingir, Hakan Olkan, Muhittin Tekin, Gökhan Çalışır, Uğur İmir, Samet Gül, Ayhan Gürbüz (Dk. Oğuz Sabankay), Turan Kuş (Dk.86 Reha Kurt), Hüseyin Çolak, Mehmet Menderes Önkuzu, Hakan Akman, 

YEDEKLER: İzzet Yağız, Şenol Erol, Reha Kurt, Oğuz Sabankay, Taner Gürsoy, Mehmet Ali Kıran, Halil Cihan Ünal,

GOL: Dk. 84 Onur Kalafat (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Emre Toraman, Ersin, Hüseyin (Yeni Malatyaspor), Samet, Muhittin (Tarsus İdman Yurdu)

8. dakikada soldan Yeni Malatya cezaalanına giren Turan'ın çaprazdan vuruşu çok üstten aut.

16. dakikada Serkan Çalık soldan gitti, orta şut karışımı topu kaleci almayı başardı.

21. dakikada Yeni Malatya'nın kaleye 30 metre mesafeden kazandığı serbest atışı Ramazan kullandı ve direkt kaleye vurdu. Kaleci rahatlıkla topa sahip oldu.

44. dakikada Yeni Malatya, soldan İrfan'la atak geliştirdi. Cezaalanına giren İrfan, 6 pastaki arkadaşına çıkarmak istedi. Ancak, araya giren defans oyuncusu tehlikeyi uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

45+1'de Yeni Malatya atağı bir anda Tarsus kontraatağına dönüştü. Mehmet Menderes, sağdan bomboş durumda iken topa sahip oldu ve sürerek çaprazdan cezaalanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya iken yerden vurdu. Şener, ayaklarıyla müdahale ettiği topu kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

48. dakikada Tarsuslu Hakan, cezaalanı önünde sahip olduğu topu kontrol etti, kaleciyle karşı karşıya iken yerden vurdu. Kaleci Şener, iki hamlede topu kontrol etti.

58. dakikada İrfan, Tarsus cezaalanının hemen önünde düşürüldü. Hakem serbest atış kararı verdi. Atışı İrfan kullandı. Top az farkla yandan auta çıktı.

61. dakikada Tarsus'tan Hüseyin Çolak uzaktan vurdu. Defansa çarpan topun kontrpiyede bıraktığı Şener, son anda topu kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

63. dakikada Yeni Malatya'nın orta sahaya yakın kazandığı serbest atışı Ramazan kullandı ve doğrudan cezaalanına gönderdi. Tarsuslu bir defans oyuncusunun ters vuruşunda top kaleye girmek üzereyken, Erşen son anda kornere tokatladı. Kornerden gelen topla Tarsus defansı çok çabuk çıktı ve bir anda 4'e karşı 2'yle Malatya defansını yakaladı. Cezaalanı önünde müdahale eden ve topu uzaklaştıran Emre Toraman, bu tehlikeyi önledi.

64. dakikada Tarsus sağdan Menderes'le cezaalanına girdi. Bu futbolcunun çıkardığı topa kontrolunu kaybeden Turan vuramadı ve Şener topu aldı.

65. dakikada Yeni Malatyaspor'un atağında Eren'in vuruşunda direğe çarpıp dönen topu savunma kornere attı. Kornerden sonuç yok.

69. dakikada Aydın'ın topuk pasıyla topa sahip olan Hüseyin cezaalanına girdi, ancak topu fazla açınca Tarsus defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

74. dakikada orta sahadan gelen topa Eren yükseldi, kafa vuruşu üstten aut.

84. dakikada Yeni Malatya öne geçti. Ramazan'ın soldan yaptığı ortadan gelen topa kaleye çapraz durumda Onur Kalafat vurdu. Defansın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu:1-0

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90. dakikada sağdan gelişen Yeni Malatya atağında Emre Öztürk  topu cezaalanına gönderdi. Aydın, kaleciyle karşı karşıya iken çok kötü vurdu ve mutlak bir golü kaçırdı. Pozisyon autla sonuçlandı.

Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor, 1-0 kazandı.

HABER- FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız