SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zor Maçlar Bizi Bekliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Vedat İnceefe, takımdaki son durum ve Akçaabat Sebatspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İnceefe, Alanya galibiyetinin kendileri adına önemli olduğunu ifade ederek, "Alanyaspor galibiyeti iddiamızı devam ettirdiğimiz anlamına geliyor. Alanya maçında çok iyi oynamasak ta galip gelmeyi başardık. Neticede buraya gelen takımların hepsi kapanıyor, en iyi şekilde defans yapıp hiç yoktan 1 puanla ayrılalım diye uğraşıyorlar. Yakaladığımız pozisyonlarda var. Bunları değerlendirseydik farka gidecektik. Son dakikalarda Serdar ile bir gol bulduk. Maçı da 1-0 kazandık" dedi.

"FUTBOLCU ARKADAŞLARIMIZ ZORU SEVİYOR"
Her karşılaşmaya en üst seviyede hazırlanmaya çalıştıklarının altını çizen İnceefe, "Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızı maçlara motive etmeye çalışıyoruz. İyi maç kötü maç diye bir şey yok. Bu saatten sonra iyi takım kötü takım diye de bir şey yok. Kötü takımdan iyi puanlar alacaksınız ki, iyi takımları da süspanse etsin. Neticede maçlar zorlu geçiyor. Önümüzde bir Akçaabat Sebatspor maçı var. Geleceğiz içeride Bugsaşspor ile karşılaşacağız. Bugsaş iyi bir takım, iyi top yapıp, iyi de mücadele ediyor. Diğer takımlara benzemiyor. Arkasından Sarıyer'e gideceğiz. Zor maçlar bizi bekliyor. Onun için elimizden geldiği kadar en üst seviyede bu maçlara hazırlanıp, en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Artık bundan sonra rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. Hedefimiz ilk 5'i yakalamak. Ama 9 puan fark var. Siz onların kaybettiği 3 hafta kazanacaksınız ki, aradaki puan farkı kapansın. Biraz zor olacak ama bizim futbolcu arkadaşlarımızda zoru seviyor. İnşallah başarırlar" diye konuştu.

"ÜSTTEKİ TAKIMLARDAN ALACAĞIMIZ PUANLAR BİZİ HEDEFE GÖTÜRECEK"
İnceefe, üst sıradaki takımlardan alınacak puanların kendilerini hedefe götüreceğini kaydederek, "Son 10 haftaya girdik. O yüzden takımların bir oyun şablonu oluştu. Bu oyun sistemiyle devam ederlerse, çok fazlada bir şey değişmez. Sakatlıklar ve cezalılar olmadığı sürece çok fazla etkilemez diye düşünüyorum ama neticede üstteki takımlar birbirleriyle maç yapıyor. Bizde bunlara dahiliz. Bu maçları bizim kazanmamız lazım ki, hedefe gidelim. Neticede üstteki 5 takımdan alacağımız puanlar bizi hedefe
götürecek. İnşallah bunu başarırız" ifadelerini kullandı.

"İYİ MÜCADELE ETTİĞİMİZ MAÇI YA KAZANIRIZ, YA DA BERABERE KALIRIZ"
Futbolcuların iyi mücadele ettiğini belirten İnceefe, "Camianın etkisi tabi ki olacak. Bir stat düşünebiliyor musunuz ki, ful kapasite dolu gelen takım bu takım iddialı burana çıkışımız zor diye düşünür. Bizde gittiğimizde bakıyoruz. Mesela Göztepe maçında iki tribünde doluydu. Ama futbolcu arkadaşlarım iyi mücadele ettiler. İyi mücadele ettiğimiz maçı ya kazanırız, ya da berabere kalırız. Mağlup olma gibi durumumuz yok" şeklinde konuştu.

"KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR"
İnceefe, Akçaabat Sebatspor maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, "İddiamızı devam ettirebilmemiz için deplasmandan alacağımız puanlar altın değerinde. İçerdeki maçlarda 3 puan dışarıdaki maçlarda puan ya da puanlar diyoruz. Her haftayı puanla kapatmalıyız. Bizim için önemli olan budur. Akçaabat Sebatspor maçı da önem taşıyor. Onlarında bir takım problemleri var. Hocalarını da değiştirdiler. Yeni bir hocayla maça çıkacaklar. Bu da bildiğiniz gibi ayrı bir motivedir. Bu açıdan biraz zorlanacağız. Yeni gelen hoca ilk önce içerde kaybetmemeyi düşünecek. Bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor. Rakibin durumu kötü ve kazanmak zorunda. Onların kazanmaya ihtiyacı var. Aslında bizimde var ama onlar bilmiyor. Bizim play off'a gidebilmek için kazanmaya daha çok ihtiyacımız var. Onun için zor bir maç olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız