SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Maçlar Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:23:24
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, ligde önlerindeki maçları kazanıp, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. 

Ligde, geride kalan 8 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, “Yeni Malatyaspor olarak Play-off'a en yakın takımlardan biriyiz. Ancak futbol, asla rehavete müsaade etmeyen bir spor dalı. Matematiksel olarak garantilemedikçe bir şey elde etmiş olmuyoruz. Bu yüzden kalan maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Özer, sahalarında İnegölspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, şunları söyledi: 

“Geriye kalan 4 maçımızı, şampiyonluk, Play-off ve kümede kalma iddialarını devam ettirmek isteyen, yani hedefi olan takımlarla oynayacağız. Bu sebeple hepsi birbirinden zorlu olacak. Bunların ilkinde bu hafta sahamızda İnegölspor ile oynuyoruz. Rakibin belki de şampiyonluk yolundaki en önemli kırılma maçı. Bizde 'Play-off'tayız' diyebilmek için bu maçı kazanmak zorundayız. Kuşkusuz zevkli bir mücadele olacak.”

Taraftarları her maçta olduğu gibi İnegölspor maçında da takıma destek vermeye davet eden Özer, “İnegölspor maçını kazanıp, Play-off’u garantilemek istiyoruz. Play-off’u düşünebilmemiz için bu maçtan puan almak zorundayız. Bu anlamda taraftarlarımızı Pazar günü 14.30’da stada bekliyoruz” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız