SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Olacağını Biliyorduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:45
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Fethiyespor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Böyle bir müsabakayı kazandığımız için sevinçliyiz. Zor olacağını biliyorduk. Bu tür müsabakaların bizim adımıza zorlu geçeceğini her defasında söylüyoruz. Rakiplerimiz savunma ağırlıklı oynadıkları için işimiz çok zor oluyor. Ama son dakikada olsa kazanma adına verilen mücadele, alınan risklerin sahada meyvesini vermesi güzeldi. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzde engel kalmayana ve sonuna kadar devam edeceğiz. Amacımız bundan sonraki müsabakaları da kazanıp, sezon sonunda hedefimize ulaşmak" diye konuştu.

"HEDEFE GİDEN YOLDA RİSKLER ALINMASI GEREKİYOR"

Tecrübeli teknik adam, defans oyuncusu Ersin Veli'nin Fethiyespor maçında forvette oynamasıyla ilgili olarak, "Savunma yapan bir takıma karşı belirli bir dönemden sonra gol bulamazsanız, muhakkak çeşitli alternatifler ve riskler alınması gerekiyor. Aslında çok sağlıklı değil. Müsabakada adına böyle şeyler yapılması her zaman maç kazandırmayabilir. Ama biz bir hedefe gidiyoruz ve bunun için çeşitli riskler alınması gerekir. En azından Aydın'ın yükünü biraz hafifletme adına hücum bölgesinde çok oyuncuyla bulunmak istedik. İstediğimiz olmadı ama Ramazan'ın güzel frikiği her şeyi değiştirmiş oldu" ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR CEPHESİ

Fethiyespor'un teknik direktörü Beyhan Çalışkan ise iyi mücadele ettiklerini ancak gol atamadıklarını ifade etti.

Çalışkan, mevcut kadroyla en iyiyi yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Çalışkan, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Yeni Malatyaspor, şampiyonluk için kuruluş bir ekip. Genel olarak doğru işler ve rakibe boş alan bırakmamaya çalıştık. Nitekim rakibimizin ikinci yarıda girdiği bir pozisyon var. Golü de duran toptan yedik" dedi.

Maçın ortada geçtiğini dile getiren Çalışkan, "Yeni Malatyaspor'u daha iyi bekliyordum. Daha iyi işler yapmaları gerekiyordu ama yapamadılar. Buna biz de müsaade etmedik. Kadromuzda genç ve yetenekli oyuncular var, onlarla bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. İyi mücadele ediyoruz, savaşıyoruz ama gol atamıyoruz. Gol atamayınca da bir anlam ifade etmiyor. Şu anda da 2. Lig'in en az gol atan takımıyız" ifadelerini kullandı.

Çalışkan, bir gazetecinin 'Fethiyespor'un oynadığı futbol rakibi bozmaya yönelik mi?' sorusuna, "Keşke Yeni Malatyaspor'da oyuna sonradan giren oyuncular bende olsaydı. Herhalde biz bugün galip gelirdik. Kalite ortaya çıkıyor. Yeni Malatyaspor'da oyuna giren de çıkan da ayrı ayrı kalitelere sahip oyuncular. Biz mevcut kadroyla en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Biz nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Haddimizi bilerek oynuyoruz. Bizim kalkıp, Yeni Malatyaspor'un üzerine gidecek halimiz yok. Çünkü Yeni Malatyaspor'un kalitesi belli. Grubun en favori ve şampiyonluğun en ciddi ekiplerinden birisine karşı oynadık. Kadro kalitesi tartışılmaz. Yani biz haddimizi bilerek oynadık. Yakaladığımız pozisyonlardan bir tanesi gol olsa, çok farklı olurdu" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız