SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Olanı Başardınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:40
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Başkanvekili ve CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu , beraberinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,  İl Başkanı Enver Kiraz ve  parti yöneticileriyle birlikte Hekimhan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Meclis üyelerimizle birlikte Hekimhan’ı çok güzel noktalara taşıyacağız” dedi.

 ESENLİK’İN HEDİYE ÇEKLERİYLE OY İSTEDİLER

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  ziyarette yaptığı konuşmada “ Cumhuriyet tarihinin en şaibeli seçimini yaşadık. Seçim kuruluna, hakimlere, sandık başkanlarına, her türlü siyasi baskının olduğu, bir seçim dönemi geçirdik. Hem sandıklarda hem de sandık sonrası çok oyunlar oynandı.AKP’liler Hekimhan’da kendi yapmış oldukları hırsızlığı, seçimin iptal sebebi olarak kullanmak istediler.CHP’nin hiç oy almadığı köylerde bile kullandırmış oldukları oyları seçim iptali için bahane ettiler.  Kendileri kısıtlı olanlara oy kullanıp,  sonra seçim iptali için gerekçe gösterdiler. Sadece Hekimhan’da değil tüm Türkiye’de,  Cumhuriyet tarihinin en tartışmalı seçimini yaşadık. Burada seçmenlere, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sahibi olduğu Esenlik Şirketi’nin çekleri dağıtıldı. Ama Hekimhanlı oyunu satmadı. Her türlü baskıya rağmen seçimi kazandık. Biz bundan sonra Hekimhan’ın büyüyebilmesi için, oy verenlere mahcup olmamak için Hekimhan’ı kucaklayan bir yönetim sergileyeceğiz” dedi

HEKİMHAN’DA CHP BAYRAĞI HİÇ İNMEYECEK

TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ise yaptığı konuşmada, seçim sürecinden bahsederek,

“O kadar zorlu bir seçim süreci geçirildi ki burada da sonucun değişmesi sürpriz olurdu aslında. Ama zor olanı başardınız o kadar badireyi atlattınız. Önemli olan sonunda kazanmaktır. Onun için sizi kutluyorum. Hekimhan’da  Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının hiç inmeyeceğini umuyorum” dedi. 

SÖZ HAKKI VERİN Kİ, ÜRETİCİLERİN SORUNLARINI ANLATAYIM

Konuşmaların ardından, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları , TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu’ya kayısı hediye etti. CHP Milletvekili Ağbaba, Mumcu’ya  kayısıların geçen yılın kayısısı olduğunu, bu yıl hiç kayısı kalmadığını belirterek, “Birkaç konuşma hakkı daha verirseniz, Malatyalı üreticilerin sorunlarını Meclis gündeminde tutabilirim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız