SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Şartlarda Görev Yapıyorsunuz"

0
Güncellendi - 2016-12-23 02:58:33
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Yeşilyurt ilçesi Ortaköy mahallesinde katıldığı program dönüşünde yol güzergâhında görev yapan köy korucuları ve emniyet personeli ile görüşerek bir süre sohbet etti.

Vali Toprak, program dönüşünde yol güzergâhında bulunan ve nöbet tutan köy korucularının yanında aracını durdurarak onlarla sohbet edip sıkıntı veya sorunları olup olmadığını sorarak bir süre sohbet etti. Köy korucularına çikolata ve kayısı da hediye eden Vali Toprak görevlerinin kutsal olduğunu, zor şartlarda da olsa görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirterek “Devletimiz, Milletimiz için, onların güvenliği için sizler burada zor şartlarda görev yapıyorsunuz, devletimiz ve milletimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Yeşilyurt ilçe girişinde bulunan yol kontrol noktasında görevli polislerle de görüşen Vali Toprak, uygulama ve asayiş konusunda da bilgiler alırken kontrolü yapılan araçlardaki vatandaşlarla da görüşerek onlarla da bir süre sohbet etti.

Yol Kontrol noktasından ayrılırken görevli polislere de teşekkür eden Vali Toprak onlara da çikolata ve kayısı hediye ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bülten

vali1

vali2

vali4

vali3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Salih (7 yıl önce)
    Hepimiz sobalı evlerimizde bile rahat oturamıyoruz şu kış gününde.Vali bir kilo kuru kayısı vereceğine,adamların gazete kağıdı örterek ayazda oturdukları yere baksın.Kurşun geçirmez,tam güvenlikli barınak yapsın.Adamlar zatürreden ölecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3.Resme bakarsan konteynır var üstte ..Valinin o polislerimizi ziyareti bile onlara ne kadar moral veriyor..Herşeye muhalefet olmayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (7 yıl önce)
    Vali kar yağan günleri önceden takip etsede çoluk çocuk perişan olmasa.Servis araçları hafif kayıp bekleme yapsa çocukların aklı gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla